Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg soknak számít négy ujj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soknak számít négy ujj?

Figyelt kérdés

Gyerekként voltam utoljára vékony, azóta van rajtam mit fogni, és hát mindig is tágulékony voltam (valaki szerint van köze a testsúlyhoz, valaki szerint nincs). Legalábbis 11-12 éves koromtól kezdve mindenképp, amikor elkezdtem maszturbálni. Nem is tudom, minek válaszoltam az illetőnek, miközben egyvalaki miatt mentem fel chatelni egy kicsit, de ott ért véget nála ez a téma, hogy a férfiak zömének kicsi lesz, ha valaha eljutok a szexig, egyikünk sem fog érezni semmit, és lényegében dobva leszek ilyen kilátásokkal, mert nem működik testileg.

Mivel nincs tapasztalatom, szeretném megkérdezni, hogy valóban soknak számít négy-öt ujj? :(

2024. febr. 25. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Itt forditott a szöveg: Nincs vele semmi baj ha tudod használni. (Öklözhetö punci is tud szoritani!)
2024. febr. 26. 08:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon tág punci, akárhogy is nézem.
2024. febr. 26. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
#9 vagyok. Csak tudnám mit írtam, ami miatt 0%-os lett a válaszom :D
2024. febr. 26. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Van, aki szeret öklözni.
2024. febr. 26. 10:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!