Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg soknak számít négy ujj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soknak számít négy ujj?

Figyelt kérdés

Gyerekként voltam utoljára vékony, azóta van rajtam mit fogni, és hát mindig is tágulékony voltam (valaki szerint van köze a testsúlyhoz, valaki szerint nincs). Legalábbis 11-12 éves koromtól kezdve mindenképp, amikor elkezdtem maszturbálni. Nem is tudom, minek válaszoltam az illetőnek, miközben egyvalaki miatt mentem fel chatelni egy kicsit, de ott ért véget nála ez a téma, hogy a férfiak zömének kicsi lesz, ha valaha eljutok a szexig, egyikünk sem fog érezni semmit, és lényegében dobva leszek ilyen kilátásokkal, mert nem működik testileg.

Mivel nincs tapasztalatom, szeretném megkérdezni, hogy valóban soknak számít négy-öt ujj? :(

2024. febr. 25. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Hát.....
2024. febr. 25. 21:22
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem kevés....
2024. febr. 25. 21:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez a "hát..." nem sző túl jó kilátásokat a jövőre nézve... :') Ment a zöld.
2024. febr. 25. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köze a súlyhoz meg testalkadhoz. Férfiként annyit tudok mondani, hogy megfelelő izgatással nem annyira ritka, hogy egy csajnak simán felmenjen 2-3 ujjam. És az én 2-3 ujjam simán kitesz 4 női ujjat, ezt úgy értsd. Szóval nem kell aggódj, a legtöbb csajnak amúgy is kell a vastag farok, nem vagy ezzek egyedül.
2024. febr. 25. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

A hüvely legjobb tudomásom szerint rugalmas olyan szempontból, hogy tágulékony, szóval össze is húzódhat.

Én a helyedben nem aggódnék.

2024. febr. 25. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok! Ne adj az internet lovagok szavára!
2024. febr. 25. 23:36
 7/14 érdeklődő35 ***** válasza:
76%

Ha nagy, vastag farkúval hoz össze a sors, akkor teljesen jó, és örülni fog, hogy végre valaki nem nyafog!

Egyébként meg érdemes lehet a kegel gyakorlatokat alkalmaznod. Akármilyen is lesz a farka, hasznos erotijus tudás

2024. febr. 26. 00:39
 8/14 anonim ***** válasza:
5%
Látnunk kéne a puncidat, hogy korrekt véleményt irhasunk. Tegyél fől pár képet.
2024. febr. 26. 01:19
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

A te 4 ujjad fér be vagy a pasi 4 ujja? Nem mindegy.

Amúgy így soknak érzem a négyet, mikor párom ujjaz, nekem elég a két ujja. Magamnak meg soha nem csináltam, mert nem érdekelt.

Ahogy már írták, kegel gyakorlatok segitenek.

Azt meg felejtsd el, hogy a súlynak köze van a tágulékonysághoz. Ezt olyanok találják ki, akik a salátáspuncira is azt mondják, hogy az azert olyan, mert szét van k.rva.

2024. febr. 26. 06:47
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ hogy alapban vagy felizgulva?

Nekem volt olyan nőm aki szűk volt alapban de szex közben után felment 4 ujj neki.

2024. febr. 26. 08:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!