Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez erőszak volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez erőszak volt?

Figyelt kérdés
Igazabol elmentem egy sraccal randizni. Jol is nezett ki viszont nem akartam tovabb menni egy határnál miutan felvitt a lakására. Igazabol tenyleg nem nezett ki rosszul de hiaba ellenkeztem vagy barmi nem ignoralta a dolgot Es megtette. En meg csak vartam hogy vege legyen Es utana nagyon rosszul ereztem magam. Nem tudom eldönteni hogy ez erőszak volt e.

2024. febr. 23. 21:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
azt hiszed okos vagy, ezért többet nem írok. ez a szó az első kérdésben volt, engem érdeklt volna, hogy ez mit is takar. olvasd el a komment válaszait, és többet ne írj, mert ott már az ellenkezés ne úgy volt mint ahogy azt te előre feltételezted, és minden levelem után egyre finomabb let. nem tudsz szöveget értelmezni, mert akkor nem szólsz le elsőre, és az összetteteb dolgok sem mennek.
2024. febr. 24. 01:04
 32/42 anonim ***** válasza:
53%
Valószinűleg volt valamilyen közepes erőszak, de azért talán határozotabban is tiltakozhattál volna.
2024. febr. 24. 01:49
 33/42 anonim ***** válasza:
51%

Most komolyan?

Tényleg rúgkapálni, üvölteni, marni-harapni kellene,hogy megértse a másik fél, NEM szeretném a folytatást?!

Egy ilyen helyzetben főleg ha nincs tapasztatunk annyi mindentől függ hogyan viselkedünk, mit reagálunk. Nem vagyunk egyformák, ráadásul itt még tetszett is a partner, de úgy alakult ahogy azt a kérdező nem szerette volna és ennek hangot is adott.

Miért nem volt határozottabb, elutasítóbb? Könyörgöm, a nem az nem. Lehet a kérdező nem egy harcos amazon típus, sőt lehet a neveltetésénêl fogva ilyen. Elfogadja, tűri a magánál erősebb fél döntését és elszenvedi a lelki és fizikai sérüléseket. Nem ellenkezik már egy bizonyos ponton, mert nem látja értelmét, nem érzi magát elég erősnek és teljesen mindegy ez miért alakult így.

Egyértelműen az a fél a hibás és nevezzük bátran erőszaktevőnek, aki figyelmen kívül hagyja partnere kívánságát, megakadályozva ezzel a partnert a szabad akarat érvényesítésében.

2024. febr. 24. 05:29
 34/42 anonim ***** válasza:
49%
33# Elitélendő amit a férfi csinált, valóban a nem az nem. Ezt tiszteletben kell tartani. De ha nem akarom hogy történjen bármi is, akkor küzdök ellene teljes erőmböl. Mert így a férfi nyugodtan mondhatja majd hogy a lány benne volt, elvégre nyoma nem igen lenne az erőszaknak.
2024. febr. 24. 07:04
 35/42 anonim ***** válasza:
48%
Ohh látom nem érted, pedig leírtam, nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy védekezünk. Nem ugyanúgy látjuk a kiutat egy kellemetlen, sokszor megalázó helyzetből. Nem tették a kérdezőt 'fizikai' szempontból védekezésre képtelenné, de érzelmileg, testileg-fizikailag olyan helyzetbe került amit nem akart. Itt a pont.
2024. febr. 24. 07:44
 36/42 anonim ***** válasza:
52%

Ne szerintem ez az eset klasszikusan jó példa, arra, hogy miért van, hogy "minden mem az nem". Kifejtem, és talán pontot tesz az eddigi vitára is.

Sajnos valószínűleg a fickó úgy értelmezte a kérdező nemleges jelzését, hogy a kislány bátortalan, most kell dominánsnak lenni. Erre utalt a hozzászóló, amikor a kéretésre utalt, de ezzel pont a lényeget nem érti.

Lehet ezt az esetet úgy értelmezni, hogy a kérdező nem mondott eléggé nemet, tehát az ő hibája. A kérdező is így érzi. Lehet úgy is értelmezni, hogy a csávó hibája, hiszen nemet mondott a lány. A többség ezen az oldalon áll. Én meg nem akarom eldönteni ki a hibás, azt szeretném, ha egy nő sem szexelne akarata ellenére, és egy csávó sem állna a bíróságon tátott szájjal, hogy "dehát beleegyezett."

A kérdező nem kérette magát, nem utólag találta ki, hogy nem akar dugni, a srácra kenve a felelősséget, hanem leblokkolt, összezavarodott, és emiatt szubmisszívan, határozatlanul viselkedett. Nem nem akart, hanem nem volt KÉPES úgy nemet mondani, ahogy kellett volna. Ez nem az ő hibája, sajnos ilyen van. Ezt egyszerűen férfiként is figyelembe kell venni.

Azért mondják, hogy minden nem az nem, mert igazából minden nem LEHET nem, ezért szerencsésebb, ha ebből indulunk ki.

Nem arról van szó, hogy abban a pillanatban, amikor a lány száját elhagyja egy nem, akkor azonnal fel kell ugrani a szekrény tetejére. Egyszerűen meg kell állni, és megkérdezni, hogy mi a helyzet, hadd mondja el biztonságban, hogy mi van. Ő ott törékeny, sebezhető, lehet, hogy megijed, és meggondolja magát közben, de nem biztos, hogy ezt képes lesz mondani.

Szar lenne amúgy minden nemet nemnek venni, mert a feleségemmel a legjobb szexuális élményeink úgy indultak, hogy ő nemet mondott valamire. Csak mivel mo ismerjük egymást, én pontosan meg tudom különböztetni a jelzéseit, ő pedig nyilván full biztonságban érzi magát leállítani, ha nem ok valami.

Minden más esetben szerintem szerencsésebb a legapróbb jelzést is komolyan venni. Az ilyen irányú tévedés sokkal kisebb károkat okoz.

2024. febr. 24. 07:52
 37/42 anonim ***** válasza:
38%
Nem olvastam végig a kommenteket így lehet valaki már leírta de elmondom én is. Szóval ha nem akartad volna megtenni megtudod akadályozni könnyen. Ha kiabáltál volna hangosan akkor nyilván abbahagyja a dolgot hisz látja, hogy komoly. Ha bele harapsz mondjuk a karjába izomból hidd el szintén abbahagyja mert rohadtul fáj egy erős harapás. Ha partner voltál benne és aztán meggondoltad magad és normál hangnemben ellenkeztél az egy aktus közben nem sokat jelent. Én barátnőm is van, hogy nem akar valamit de ahogy erőltetem belemegy és amúgy tudom hogy ő is szereti. Utána tök jól elvagyunk és a következő együttlétnél megint ellenkezik. Legalábbis van ilyen. Tényleg sokan csak teszik a fejüket, hogy nem akarom de közben meg alig várja. Elhiszem, hogy a te esetedben más volt a dolog de itt igazából neked kellett volna erényesebben fellépni. És hiába írja bárki, hogy szar ember vagyok ez akkor is így van. Nézd a jó oldalát. Tanultál belőle. Mostmár tudod ha ilyen történik akkor durvábban kell fellépned picit, vagy alapból elkerülni a helyzetet. Nem mész fel első randi után a lakásra mert hidd el nem egy kávéra hívnak fel a férfiak. Remélem nem azt gondolod, hogy hát végülis lehet megerőszakolt és bíróságra mész.
2024. febr. 24. 08:57
 38/42 anonim ***** válasza:
24%
Ha te teljesen érthetően tudtára adtad, hogy nem akarod és mégis megtette az kimeríti a nemi erőszak fogalmát. Teljesen mindegy hogy nézett ki a fickó. Rendőrségi feljelentést kell tenni minél hamarabb! Nem csak magad miatt, hanem mások miatt is mert az ilyen ember egyre többet fog megengedni magának, a gátlásai egyre kijjebb tolódnak.
2024. febr. 24. 09:34
 39/42 A kérdező kommentje:
Nem terveztem bíróságra menni, vagy elmondani bármelyik hozzátartozónak. Csak egyszeruen most tört fel bennem a dolog. Ennyi.
2024. febr. 24. 11:21
 40/42 anonim ***** válasza:
25%

Azt kivanom az ilyen "Noknek" hogy tegyenek feljelentest, folytatodjon le az eljaras.

Majd a vegen a "gyanusitott" hamis vaddal, ragalmazas es becsuletsertessel feljelenti es elitelteti ugy kb 3-5 evre, figyemembe veve a Rendoesegtol kapott hatosag szandekos felrevezeteset is, hamis tanuzast is.

Sok sikert az ilyen "Noknek".

2024. febr. 24. 15:38
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!