Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez erőszak volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez erőszak volt?

Figyelt kérdés
Igazabol elmentem egy sraccal randizni. Jol is nezett ki viszont nem akartam tovabb menni egy határnál miutan felvitt a lakására. Igazabol tenyleg nem nezett ki rosszul de hiaba ellenkeztem vagy barmi nem ignoralta a dolgot Es megtette. En meg csak vartam hogy vege legyen Es utana nagyon rosszul ereztem magam. Nem tudom eldönteni hogy ez erőszak volt e.

2024. febr. 23. 21:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
69%

9 miért te ott voltál, honan tudod mi történt, látad? vagy te már előre eldöntödet mi történt. én meg megkérdeztem nem ez volt-e. nem ezt állitotatam. tanuljál már meg szöveget értelmezni. megkérdeztem mi történt, még mieőlőtt ő leírta volna, csak azért van utána, mert később nyomtam meg az entert.

vagy mivel vagyok eltévedve zsenikém?

2024. febr. 23. 22:17
 12/42 anonim ***** válasza:
86%

11: Amit sugalsz, azzal van kuurva nagy probléma. Te vagy az a típusú barom szerintem aki az ellenálást összetéveszti a kéretéssel. A nem az nem. Ilyen egyszerű. A kacérkodás, a flörtölés, stb az igenben végződik. Persze ha gonsolod akár ököllel ki is verheted belőle. Hidd el, igen fog mondani. Pedig valójában nemet sír. Te érzéketlen gyökér.

Kérdező szükséged van valamiben vagy valamiféle segítségre?

2024. febr. 23. 22:22
 13/42 A kérdező kommentje:
Én erzem rosszul magam mert a lightosabb dolognal igent mondtam viszont mikor tovabb akart menni tobbszor mondtam nemet. Igy magamat erzem hibásnak főként. Tehat az en hibám is :///
2024. febr. 23. 22:24
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
13: Kérdező ez egyáltalán nem a te hibád. A beleegyezésed adtad egy bizonyos szintig. Ami azután történt az kizárólag az erőszaktevő bűne. Te vagy az elszenvedő fél, te vagy az áldozat. Le kellett volna állnia, amikor erre kérted. Ő nem bírt magával. Ez teljes mértékben az ő felelőssége. Te nem vagy hibás. El kellett volna engednie. Kisétálhattàl volna az adott helyzetből, de ő nem engedett. A minek mentél fel hozzá típusú hibáztatásnak se engedj. Felmehettél hozzá szabad akaratodból. Ugyan akkor te meghúztad a határokat amiket ő átlépett. Ő az erőszaktevő. Te nem vagy hibás. Jogodban áll feljelenteni az illetőt a rendőrségen. De én azt tanácsolom, hogy mielőtt ezt megtennéd, kicsit erősödj meg, hogy készen állj a rendőri intézkedés “brutalitására” sajnos ritka a jól képzett rendőr a mai Magyarországon. Nem kapják meg a helyes kiképzést. Főleg nem az ilyen témákban. Ha van elég erőd most is benyújthatsz egy online feljelentést a férfival szemben. Maradjon nyoma a dolognak. Mentsd meg a következő női áldozatot. 31/F
2024. febr. 23. 22:33
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, és nem menti fel a srác viselkedését. Nem kell ahhoz sikoltozni meg segítségért kiabálni, hogy a nem az nem legyen. Ez egyértelműen erőszak.
2024. febr. 23. 22:34
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem ok nélkül merült fel benned az erőszak kérdése. Azért merült fel, mert az volt. Ha nem az lenne, eszedbe sem jutna ez a szó. Együttérzésem.

Nem voltak előjelek, hogy rossz partnerrel ismerkedsz?

2024. febr. 23. 22:37
 17/42 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam… hibás vagyok mert oralig részemről rendben volt. Utana meg nem voltam eleg durva csak mondtam hogy nem szeretnem….
2024. febr. 23. 22:38
 18/42 anonim ***** válasza:
15%
17: Miért nem akartad?
2024. febr. 23. 22:39
 19/42 A kérdező kommentje:
Mert feltem attol a részétől, szuz voltam.
2024. febr. 23. 22:41
 20/42 anonim ***** válasza:
12%
😂😂😂 atyaeg
2024. febr. 23. 22:45
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!