Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem mondom el akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mondom el akkor is észre veszi, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel akivel nagyon megvan az összhang.

Szűz vagyok de már nem vagyok tini szerintem azt gondolja volt már pasival dolgom viszont ha szexre kerül a sor valószínű észre veszi, hogy szűz vagyok akkor is ha már nincs szűzhártyám.

Volt, hogy ismerkedéskor elmondtam szűz vagyok de akkor ott is hagytak ez miatt. Nem akarom elmondani neki de úgyis el kell elég ha előtte elmondom neki? Vagy már most úgymond az elején kellene?

25+N

2024. febr. 19. 15:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%
A horoszkopja szuz ;)
2024. febr. 19. 18:13
 22/28 A kérdező kommentje:

Sajnos valakinek nehezen megy a szöveg értés...

Sportnál és maszturbálásnál is elszakadhat a szűzhártya, nekem sincs de mivel nem voltam férfival szűz vagyok!

De nem baj ha nem értitek én nem magyarázkodom.

2024. febr. 19. 18:13
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Igazad van, Geza mit sportoltal?
2024. febr. 19. 18:15
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

Idióta válaszolók, ne foglalkozz velük.

Nem voltál pasival -> szűz vagy.

Azt mondtad neki, voltál, de rég -> szűz vagy, de tartasz a reakciótól, ezért ferdítettél.

Szűzhártya ettől függetlenül egy sérülékeny valami, sportoláskor, Masztizáskor, bármikor elszakadhat. Attól még szűz vagy.

Amúgy szerintem mondd el! Sokan örülnek neki, ha "tanárok" lehetnek, ha látják a szemedben, hogy most előszőr és ők azok. Kiváncsiak, mire hogy reagálsz, mi hogy tetszik neked. Így szerintem ne vedd el ezt az örömöt tőle. Hagy örüljön neki. ;)

HA meg ezért elhagy valaki, akkor az az ő baja, idióta, legalább kiderül... más meg csillogó szemmel fogja hallani ezt.

2024. febr. 19. 20:56
 25/28 anonim ***** válasza:
78%
Áthidalo javaslat: Amikor már nem bir magával, csak a szexre tud gondolni. Szoval mondhatni az utolso pillanatban mondd neki, hogy nagyon kivánod a következö pillanatot, de most bevallod eddig nem voltál még férfival. Irányitson és legyen nagyon tapintatos, de kezdje mert te nem tudsz már várni!!!
2024. febr. 19. 23:51
 26/28 anonim ***** válasza:
67%
Egy normális ember, bármikor mindenkihez ovatosan, figyelemmel kimélettel közelit. Akinek ezt mondani kell azzal nem biztos hogy ismerkedni kéne.
2024. febr. 20. 00:42
 27/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha emiatt valaki otthagy, szerintem jobban is jártál. Viszont ha nem az a fajta, nincs nagy jelentősége. Én várnék egy kicsit, hogy már legyen köztünk valami kapcsolat, de nem már ott az ágyban közölném először.
2024. febr. 20. 15:28
 28/28 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek azzal, hogy ha emiatt otthagy, akkor jobban is jártál, hogy nem kezdtél egy bunkóval, akinek csak ez számít.

Ha tényleg kedvel és tisztel téged a pasi, akkor marhára nem fogja zavarni, hogy szűz vagy. Sőt lehet még pozitívumként fogja felfogni.

Ha meg nem így áll hozzád, akkor tűnjön is el.

2024. febr. 22. 21:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!