Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem mondom el akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mondom el akkor is észre veszi, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel akivel nagyon megvan az összhang.

Szűz vagyok de már nem vagyok tini szerintem azt gondolja volt már pasival dolgom viszont ha szexre kerül a sor valószínű észre veszi, hogy szűz vagyok akkor is ha már nincs szűzhártyám.

Volt, hogy ismerkedéskor elmondtam szűz vagyok de akkor ott is hagytak ez miatt. Nem akarom elmondani neki de úgyis el kell elég ha előtte elmondom neki? Vagy már most úgymond az elején kellene?

25+N

2024. febr. 19. 15:38
1 2 3
 1/28 NTBS ***** válasza:
94%
Ne görcsölj rajta. Inkább mond el. Mi lesz,ha bevadul?
2024. febr. 19. 15:39
 2/28 A kérdező kommentje:

1

Azt mondtam neki, hogy rég volt bármiféle intim dolog az életemben és nem is voltam akkorával mint ami neki van így elsőre megbeszéltük csak óvatosan.

2024. febr. 19. 15:42
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Ezeken a dolgokon feleslegesen ne agyalj.Élvezd a szexet.
2024. febr. 19. 15:44
 4/28 anonim ***** válasza:
58%
Ha volt pasival dolgod, hogy vagy szuz?
2024. febr. 19. 15:45
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
Honnan tudod, hogy mekkora van neki?
2024. febr. 19. 15:45
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Ha figyelmes a pasi akkor észre fogja venni a reakcióidon.
2024. febr. 19. 15:46
 7/28 kisördög1 ***** válasza:
95%
Aki emiatt hagy ott az nem is érdemli meg hogy odaadd magad neki, viszont ha elmondod és normális akkor nem ajtóstul fog berontani és nem csak a fájdalomra fogsz emlékezni az akcióból!
2024. febr. 19. 15:47
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Mond el neki! Jobb ha tudja és akkor nem fogjátok feleslegesen rabolni egymás idejét ha a szüzességed nem jönne be neki!
2024. febr. 19. 15:48
 9/28 anonim ***** válasza:
45%

Már miért kéne elmondani?

Min változtat?

Ha kérdezi, akkor elég annyi, hogy nem vagy tapasztalt.

Ha ez nem elég, akkor elmondhatod, de nem vagy köteles.

2024. febr. 19. 16:03
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki nincs sok tapasztalatom és nagyon rég volt bármi is ezért mondta, hogy akkor óvatos lesz nehogy fájjon.
2024. febr. 19. 16:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!