Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért alap, hogy vegyünk be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alap, hogy vegyünk be egy harmadik felet aki csakis nő lehet?

Figyelt kérdés

A barátom hármasban akarja csinálni. Persze úgy, hogy a 3.fél egy nő legyen.

Mondtam, hogy oké, ki is nyalom...stb amit akar, DE én is akarom 2 pasival. Na persze erről szó sem lehet (pedig nem kérném, h ő szopja le vagy ilyenek)

Nos akkor ha nem lehet nekem 2 pasi, akkor neki se 2 csaj. Erre besértődött, h én nem vagyok fair!

2024. febr. 18. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező , ebben most neked van igazad , te vagy az , aki korrekt !
2024. febr. 18. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Tök korrekt amit kérsz..

.. én ezzel úgy vagyok hogy amit nekem szabad azt a másiknak is.. ha én élvezkedhetnék két csajjal, akkor alap hogy bele kell férjen a plusz pasi is..

2024. febr. 18. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy fair ha mind a két felállás játszik nem csak az egyik..
2024. febr. 18. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincsen , hogy én kérem hogy legyen hármas + 1 csajjal , amit te örömmel el is fogadsz , de ellenben én fittyet sem hányva a kérésedre , elutasítom a te kívánságodat , hogy legyen + egy pasis felállás is .

Ez valahogy nekem olyan kb: hogy nekem lehessen mindent !

Neked meg semmit , vagy csak azt , amit én akarok !

De ez már valóban önzőség aminek felsőbb rendűség érzete van számomra , veled szemben !

2024. febr. 18. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ez azt jelenti, hogy a faszid egy önző tapló.
2024. febr. 18. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért megkérdezted, hogy nála mit jelent a fair szo? Mondja már el neked!
2024. febr. 18. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem egy szeretőmmel csupán párcsere volt, de a srác túliuzgulta a dolgot. Volt, hogy én is felhoztam a páromnak, mivel úgy vettem észre, hogy egy kolleganőnkkel hát érdekesen" viselkedik, a csaj, kért két hét gondolkozási időt, és azt mondta, hogy, akár bele is mehetne, de lehet hogy ő is én is többet veszítenénk, mert ha a második csajjal valamelyikünknek jobb, akkor utána vagy megcsalás lenne, vagy gyanakvás.. Korrekt válasznak tartottam, és utána ő is figyelt, hogy ne viselkedjen kihívóan más csajokkal. Az a fair, ha elfogadom a párom döntését, sajnos én sem viselném szívesen még egy pasi jelenlétét, lehet hogy utána nem lennék képes a páromhoz/ partneremhez érni, bár, volt egyszer de az egyéjszakás véletlen alkalmi volt, amikor egy gyerekkori jóbaráttal egy csajt egymásután többször elkaptunk, de ott tudtuk, hogy folytatás nem lesz.
2024. febr. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!