Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fennáll a teherbeesés? Túlgond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fennáll a teherbeesés? Túlgondolom? Vagy csak az agyam játszik ezzel és hülyeség?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor közel kerültem egy sráccal, előbb kinyalt aztán megujjazott, beakarta tenni, de én elleneztem, mondtam, hogyha beteszi akkor sikítani fogok és megerőszakolásnak fogom venni, aztán követeltem, hogy tegye rám a bugyimat, nem akarta, de felhúztam magamnak. Nagyon kába voltam és részeg, homályosan emlékszem, de a legtöbb eseményre meg az érzéseimre emlékszem. Emlékszem, hogy jól esett mikor megérintett. Miután felhúztam a bugyimat, aztán csokólóztunk és pár másodpercig volt ez, aztán elhánytam magam és elájultam és már csak arra éberdtem meg, hogy ezt mondja a srác "Valakinek van óvszere?".

Ennyi a sztori, kéne aggodnom? vagy tényleg folosleges hogy megeroszakolt

+ aznap jött meg a mensim, rá 2 hétre megint megjött de rendes folyás de rövidebb ideig, ennek már 1 hónapja, mostanában kéne megjöjjön.

2024. febr. 14. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Ezt az undorító posztot már betetted egyszer. Hányinger.
2024. febr. 14. 12:50
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen, kell aggódnod, ha olyan részeg voltál, hogy csak emlékfoszlányaid vannak, de nem a terhesség miatt, mert az valószínűleg nem áll fenn.
2024. febr. 14. 12:52
 3/14 A kérdező kommentje:
igen, tudom még feltettem ezt, de nekem nem jelent meg! ezért biztosra akartam menni, kapjak valami biztató választ, hogz nincs aggodalom a terhessègre:))
2024. febr. 14. 12:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet undi vagy sem... ,Jelenleg ezen gondolkodom, csak választ akartam! Ha meg ez a vèlemènyed, csak görgess tovább és ne is kommentelj!
2024. febr. 14. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha máregyszer megjött bármilyen módon is az azt jelenti hogy a szervezeted újra megszabadult Az elhalt petesejtektől, ugye ami valójában a menstruáció lényege. Ha nagyon aggódsz, akkor menj el egy nemibetegségeket szűrő vizsgálatra.
2024. febr. 14. 13:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Óóó... köszönöm 5-ös, akkor semmi para?:)
2024. febr. 14. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Inkább azon kellene aggódnod, hogy mi a francnak kell egy lánynak (mert ezzel a szinttel kétlem hogy nő lennél) ennyire csatak részegre innia magát, hogy szinte semmire ne emlékezzen. A másik pedig bármit is akarnál bizonygatni, hogy veled erőszakoskodtak, sajnálom, de ha az elején igent mondtál arra hogy kinyaljon és megujjazzon, onnantól kezdve mondhatsz te bármit, 50-50 kinek adnának igazat.

Mivel azóta már megjött nem is egyszer, nem vagy terhes, de kicsit gondolkozni kellene.

2024. febr. 14. 13:10
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Tévedés. Van akinek terhesség alatt is megjön valameddig, plusz a két hetes ciklus idő se hangzik egészségesnek.

Csinálj egy tesztet, én még nemi beteg szűrésre is mennék.

Az erőszakra nagyobb esélyt látok de ha szerzett óvszert talán megúsztad

2024. febr. 14. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát bocsi, de ez részben a te hibád is. Egyrészt a srác kb megerőszakolt, de nem is emlékszel hogy egyáltalán megdugott-e, másrészt még az de biztos volt rajta óvszer. Tesztet miért nem csináltál még? Ez 2 hónapja volt...

Megmondom őszintén nagyon nehéz együttérezni valaki olyannal, aki ennyire felelőtlen.

2024. febr. 14. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagy nagy valószínűséggel kedves Kérdező! Nem kioktatást, erkölcsi minősítést kért, hanem az aggodalmát okozó problémára egy megnyugtató választ!
2024. febr. 14. 13:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!