Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fennáll a teherbeesés? Túlgond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fennáll a teherbeesés? Túlgondolom? Vagy csak az agyam játszik ezzel és hülyeség?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor közel kerültem egy sráccal, előbb kinyalt aztán megujjazott, beakarta tenni, de én elleneztem, mondtam, hogyha beteszi akkor sikítani fogok és megerőszakolásnak fogom venni, aztán követeltem, hogy tegye rám a bugyimat, nem akarta, de felhúztam magamnak. Nagyon kába voltam és részeg, homályosan emlékszem, de a legtöbb eseményre meg az érzéseimre emlékszem. Emlékszem, hogy jól esett mikor megérintett. Miután felhúztam a bugyimat, aztán csokólóztunk és pár másodpercig volt ez, aztán elhánytam magam és elájultam és már csak arra éberdtem meg, hogy ezt mondja a srác "Valakinek van óvszere?".

Ennyi a sztori, kéne aggodnom? vagy tényleg folosleges hogy megeroszakolt

+ aznap jött meg a mensim, rá 2 hétre megint megjött de rendes folyás de rövidebb ideig, ennek már 1 hónapja, mostanában kéne megjöjjön.

2024. febr. 14. 12:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm 10-es, hogy megértessz, többiek is ezt mondják... szimplán olyan vagyok, hogy szeretnék több embertől véleményt kérni, ők mit gondolnak. En sem hiszem az vagyok, szimplán egy megerősítést, hogy aggodalomra semmi ok:) Kedves tőled!
2024. febr. 14. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
#10es. Igen, nem kért kioktatást. De ha nem lenne felelőtlen, akkor nem kellene ilyen kérdést feltennie.
2024. febr. 14. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
#12: Eleve terhességi teszt? Azt miért nem csinált? Akkor nem kellene kérdezgetni sem.
2024. febr. 14. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Hűha, Orbán országában mennyi erkölcsrendész lett hirtelen... Akik itt pálcáttörnek a kérdező felett, még sosem hibáztak? Am valóban egy tesztet csináltass. Az jár még az agyamban, hogy azok is szép egy társaság, akik körülöttük voltak, mert láthatták hogy a kérdező nincs a helyzet magaslatán, de ennek ellenére nem tettek semmit, gratulálok nekik, remélem egyszer valamelyik ottlévő pasit aki kiüti magát, jól fenékbeteszi valaki csak úgy heccből..
2024. febr. 15. 00:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!