Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik "későn" szexeltek először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik "későn" szexeltek először, miért? Ha elvből, bánjátok, hogy nem csináltátok előbb, mert végül is elvesztette a fontosságát (pl. első nagy szerelem)? Mennyire meghatározó az első alkalom?

Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
bánom
2024. febr. 12. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mert marhára visszahúzódó voltam. Aztán sokat változtak a dolgok, lettek egyéjszakásaim is.
2024. febr. 12. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Mert akkor találtam először valakit, aki viszonozta a szexuális vágyamat.
2024. febr. 12. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mert balf.sz voltam a csajozáshoz :) középsuliban a tipikus incel, szűk baráti körrel (se), otthonülő, aki a frusztráltsága miatt gyűlölte a fél világot, barátságtalan, mogorva, visszahúzódó. Az egyetemre kerülve megráztam magam, hogy azé' is változtatni fogok, szerencsére sikerült :)
2024. febr. 13. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Eleinte gimi alatt nem is volt jelölt rá. Egyetem alatt eléggé szorongtam vagy covid volt, majd mire elkezdtem ismerkedni, végeztem is vele... Elköltöztem, dolgozni kezdtem és első párommal megismerkedtem. A végén meg úgy voltam vele, hogy nem egy fesztiválos egyéjszakán akarom elveszteni, így tudatosan vártam a megfelelő emberre. (Nem bántam meg) Szerintem olyan szinten meghatározó volt, hogy nagyon jó élmény volt és hát így jobb, mintha traumatizált volna. :)
2024. febr. 13. 01:19
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem bánom mert nem találtam olyat aki tetszik és nagyon felek is tőle, zavarban lennék
2024. febr. 13. 04:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem csinaltam elobb mert nem volt kivel

27 evesen talalkoztam munkahelyen egy 23 eves lannyal es vele voltam eloszor

2024. febr. 13. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem volt kivel, nem voltam az a macsó típus. Bánom persze, de ha nem kellesz egy csajnak sem, akkor úgysm tudsz mit csinálni. Azóta szerencsére változott a dolog és bőven bepótoltam a mostani felségemmel.
2024. febr. 13. 18:39
 9/9 platinumhand ***** válasza:
100%

Bánni bánom, de nekem sem volt kivel. Nem voltam én sem nyitott mások felé, és mások sem felém. Kellett a gimi és egyetem alatt önbizalmat és karizmát fejlesztenem.

Az első együttlét viszont nagyon jó volt, az első kapcsolatomban vesztettem el. Utólag nem mondom, hogy megérte várni vagy kár lett volna, még az is lehet hogy pont jókor volt.

24F, 23 évesen vesztettem el

2024. febr. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!