Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Volt olyan, hogy a férjetek tudta nélkül találkoztatok valakivel és lefeküdtetek vele? Ha igen, akkor hol csináltátok? Hány alkalom után bújtok ágyba valakivel?
Igen
Volt akivel régóta ismertük egymást, volt akit akkor láttam először (pl. swingerben), de volt olyan is hogy egy találkozás után egy hónapig ment a kommunikáció viberen, és a második találkozáskor ott töltöttem nála az éjszakát.
Megjegyzem, a házasságom már csak papíron lètezik, a férjem is teljesen külön utakon jár.
Miért pontozzátok le a 2-est?
Már az a normális, hogy csaljátok a párotokat (nemtől függetlenül)
#7 Nyílt kapcsolat vagy csak te jársz félre? Össz a szex a férjeddel? Miért nem egyszerűbb szakítani?
Nem támadni akarok vagy ilyesmi csak nem értem ezeket. Hálás lennék ha segítenél megérteni.
#7 vagyok:
Poliamor kapcsolatban vagyunk az első perctől kezdve. Számunkra mindig is fontos volt, hogy szabadon alakíthatsunk ki kapcsolatokat másokkal is. Senki nincs becsapva, sem félrevezetve. Nem titkolózunk, nem nézzünk hülyének senkit.
A férjemmel imádjuk egymást, 15 éve együtt vagyunk. Neki van rajtam kívül két partnere, az egyik már 9 éve velünk él. Én másokkal a lazább kapcsolatokat kedvelem, így én nem hordok haza senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!