Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora előny egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora előny egy átlag feletti méret?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy megcsalások csoportban és szinte minden 2. ilyen eset arról szól, hogy a pasinak, férjnek kis) átlag mérete volt, akivel a nő csalta a pasit, annak még nagy.

Emelett tudom az egyik haveromról, hogy nagy mérete van. 29 éves de volt már 10 évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb bomba nője is. A nők tapadnak rá és köztudott, hogy nagy farka van.

jan. 20. 10:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Persze hogy előny.

A kielégítő szex fontos

jan. 20. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Tudtam én hogy 15cm semmire nem jó.
jan. 20. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
35%

Az. Az én nagyfarkú haveromra ugyan ez igaz. Elment a híre, hogy nagy farka van és azóta folyamatosan írnak rá a nők, házaspárok, sőt, homokosok is.

Persze jól is néz ki, tehát önmagában kevés a nagy farok, de azért a 23/6 centi az 23/6 centi.🤣

jan. 20. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
#13 Az komoly :D Három lábbal jobb élni mint kettővel
jan. 20. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

A legtöbb kollégámnak, ismerősömnek, barátomnak van felesége vagy barátnője. 20-ból egy férfinek nincs, de volt.

Ezek biztosan mind nagy méretűek, csak az itt nyavajgó 15-ösökkel szúrt ki az élet.

jan. 20. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

1. Simán lehet, hogy a házas pasiknak átlagban nagyobb van, mert egy kis péniszű pasihoz nem mennek hozzá. Persze van rózsaszín köd meg ilyenek.

2. Simán lehet, hogy többet is csalnak. K*rva sok kapcsolatban, házasságban történik csalás.

3. Simán lehet, hogy van köztük olyan nő, akinek elég a 15-16 centi átlag méret. Vannak ilyenek is, csak kevesen.

jan. 20. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Persze vannak akik beérik, és minden házas ember lófarkas.
jan. 20. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
#17 Pontosan. Illetve van még a 3. kategória.
jan. 20. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!