Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora előny egy átlag feletti méret?
Benne vagyok egy megcsalások csoportban és szinte minden 2. ilyen eset arról szól, hogy a pasinak, férjnek kis) átlag mérete volt, akivel a nő csalta a pasit, annak még nagy.
Emelett tudom az egyik haveromról, hogy nagy mérete van. 29 éves de volt már 10 évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb bomba nője is. A nők tapadnak rá és köztudott, hogy nagy farka van.
Persze hogy előny.
A kielégítő szex fontos
Az. Az én nagyfarkú haveromra ugyan ez igaz. Elment a híre, hogy nagy farka van és azóta folyamatosan írnak rá a nők, házaspárok, sőt, homokosok is.
Persze jól is néz ki, tehát önmagában kevés a nagy farok, de azért a 23/6 centi az 23/6 centi.🤣
A legtöbb kollégámnak, ismerősömnek, barátomnak van felesége vagy barátnője. 20-ból egy férfinek nincs, de volt.
Ezek biztosan mind nagy méretűek, csak az itt nyavajgó 15-ösökkel szúrt ki az élet.
1. Simán lehet, hogy a házas pasiknak átlagban nagyobb van, mert egy kis péniszű pasihoz nem mennek hozzá. Persze van rózsaszín köd meg ilyenek.
2. Simán lehet, hogy többet is csalnak. K*rva sok kapcsolatban, házasságban történik csalás.
3. Simán lehet, hogy van köztük olyan nő, akinek elég a 15-16 centi átlag méret. Vannak ilyenek is, csak kevesen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!