Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora előny egy átlag feletti méret?
Benne vagyok egy megcsalások csoportban és szinte minden 2. ilyen eset arról szól, hogy a pasinak, férjnek kis) átlag mérete volt, akivel a nő csalta a pasit, annak még nagy.
Emelett tudom az egyik haveromról, hogy nagy mérete van. 29 éves de volt már 10 évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb bomba nője is. A nők tapadnak rá és köztudott, hogy nagy farka van.
Igen. Pár dolgok a környezetemből
Az egyetemen van több néger srác. Van kettő, akik néznek is ki valahogy. Na mindkettő népszerű az egyetemi lányok körében. Egyszer beszéltem róluk egy csaj évfolyamtársammal. Pont a farkuk miatt népszerűek, illetve elvileg nagyon jól dugnak is.
Haveromnak nagy mérete van. 19-20 centi között és vastag. Mutatta már pár beszélgetését nőkkel. Mindegyik agyon dicsérte a farkát. Sőt mutatott olyat is, ahol a csaj elmondta egy barátnőjének és a barátnőhe írta,hogy milyen szerencsés, mert nem mindenki ék jut egy ekkora farok. Ezeket a saját szememmel láttam.
Nézzél szét Facebookon, instagrammon. Vannak képek, ahol egy pasi autószerel vagy ilyesmi, a lényeg, hogy látszik a farka. Több százez reakció, több tízezer női komment.
Mindegy a nőknek a méret. De azért szeretik a nagyot, na:)
Volt aki megijedt amikor a kezébe fogta a farkam. Az aktus után viszont elégedett volt.
Ha tényleg így lenne nekem se lenne gondom. Rengeteg nő elutasít a 19-es méretem miatt.Tul nagy, ez fájna stb. Akivel nem kerül szóba ismerkedesnel és szex soran rá mondja hogy inkább hagyjuk bocsi....
Nem minden nőnek ugyanaz a puncija vannak akiknek a nagy hátrány. Vagy túl félénk és nem vállalja be. Na mindegy majd csak találok valakit.
#3 Ezeken lehet változtatni. A pénisz méreten nem.
Én mindig is azt mondtam, hogy inkább lenne nagy peniszem, mint egy jó diplomám, sportos testem. Sportos testem mindenkinek lehet, a diploma meg már szart sem ér egzisztencia szempontjából. Egy jó szakmunkás meg alkalmazottként is megkeresi a diplomás átlagbért.
Egy nagyfarkú srácnak sokkal könnyebb az élete, mint egy kisfarkúnak! Magabiztos, könnyebben ismerkedik eleve.
Nem kell szégyenkeznie meztelenül.
Előbb kezdi a nemi életét és több partnere van életében. Így tapasztaltabb a szexben is!
Szóval: igen, előny!
Nagy mázlista akinek nagy van!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!