Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora előny egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora előny egy átlag feletti méret?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy megcsalások csoportban és szinte minden 2. ilyen eset arról szól, hogy a pasinak, férjnek kis) átlag mérete volt, akivel a nő csalta a pasit, annak még nagy.

Emelett tudom az egyik haveromról, hogy nagy mérete van. 29 éves de volt már 10 évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb bomba nője is. A nők tapadnak rá és köztudott, hogy nagy farka van.

jan. 20. 10:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Most megnyugodtál?

26/N.

jan. 20. 10:06
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen. Pár dolgok a környezetemből

Az egyetemen van több néger srác. Van kettő, akik néznek is ki valahogy. Na mindkettő népszerű az egyetemi lányok körében. Egyszer beszéltem róluk egy csaj évfolyamtársammal. Pont a farkuk miatt népszerűek, illetve elvileg nagyon jól dugnak is.

Haveromnak nagy mérete van. 19-20 centi között és vastag. Mutatta már pár beszélgetését nőkkel. Mindegyik agyon dicsérte a farkát. Sőt mutatott olyat is, ahol a csaj elmondta egy barátnőjének és a barátnőhe írta,hogy milyen szerencsés, mert nem mindenki ék jut egy ekkora farok. Ezeket a saját szememmel láttam.

Nézzél szét Facebookon, instagrammon. Vannak képek, ahol egy pasi autószerel vagy ilyesmi, a lényeg, hogy látszik a farka. Több százez reakció, több tízezer női komment.

jan. 20. 10:12
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen,ahogyan előny az átlag feletti intelligencia,az átlag feletti sportos test,az átlag feletti egzisztencia is.
jan. 20. 10:17
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg. A nőknek a méret a lényeg, bármit is hazudnak.
jan. 20. 10:22
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Mindegy a nőknek a méret. De azért szeretik a nagyot, na:)

Volt aki megijedt amikor a kezébe fogta a farkam. Az aktus után viszont elégedett volt.

jan. 20. 10:22
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

Ha tényleg így lenne nekem se lenne gondom. Rengeteg nő elutasít a 19-es méretem miatt.Tul nagy, ez fájna stb. Akivel nem kerül szóba ismerkedesnel és szex soran rá mondja hogy inkább hagyjuk bocsi....

Nem minden nőnek ugyanaz a puncija vannak akiknek a nagy hátrány. Vagy túl félénk és nem vállalja be. Na mindegy majd csak találok valakit.

jan. 20. 10:28
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

#3 Ezeken lehet változtatni. A pénisz méreten nem.

Én mindig is azt mondtam, hogy inkább lenne nagy peniszem, mint egy jó diplomám, sportos testem. Sportos testem mindenkinek lehet, a diploma meg már szart sem ér egzisztencia szempontjából. Egy jó szakmunkás meg alkalmazottként is megkeresi a diplomás átlagbért.

jan. 20. 10:28
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

Egy nagyfarkú srácnak sokkal könnyebb az élete, mint egy kisfarkúnak! Magabiztos, könnyebben ismerkedik eleve.

Nem kell szégyenkeznie meztelenül.

Előbb kezdi a nemi életét és több partnere van életében. Így tapasztaltabb a szexben is!

Szóval: igen, előny!

Nagy mázlista akinek nagy van!

jan. 20. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Nagy van,és vastag. Szerencsés vagyok
jan. 20. 10:50
 10/18 Lazy Lover ***** válasza:
53%
Igen az számít nekik csak le tagadják
jan. 20. 11:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!