Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy nő, férfiakkal nem tud eljutni az orgazmusig, viszont a maszturbáció teljesen kielégíti és ez elég neki?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy adva van egy harmincas nő, aki férfival semmiféle módon nem képes átélni az orgazmust. Több férfival próbálta, de soha nem jött össze neki. Tudja magáról, hogy leginkább benne van a hiba. A jelenlegi párjával, hogy ne keltsen benne rossz érzéseket, minden alkalommal színleli az orgazmust. Majd, magányos perceiben önkielégítéssel pótolja azt, amit a a szexuális együttlétek alatt nem kap meg, ami a nő elmondása szerint teljesen kielégíti. Így szerintetek mennyi ideig tud harmonikus lenni egy kapcsolat?

Nem én vagyok sem a férfi sem a nő, ezt mesélték. A véleményetekre vagyok kíváncsi, illetve, hogy él-e más is így a párjával?

jan. 11. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl a 30-on azt hiszem, már kijelenthetem, hogy én is ilyen nő vagyok, csak én emiatt lassan nem is keresek még alkalmi kapcsolatot sem férfiakkal. Úgysem jön össze egyikkel sem.

Ezt, hogy komoly kapcsolat és benne folyton színlelés, nem lennék képes csinálni.

Azt nem mondanám, hogy teljesen kielégít a maszturbáció, jó lenne partnerrel való szex során is tudni elmenni, lehetőleg hüvelyi úton, de nem tudok mit csinálni, ha nem sikerül...

jan. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!