Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő, férfiakkal nem tud eljutni az orgazmusig, viszont a maszturbáció teljesen kielégíti és ez elég neki?
Arra gondolok, hogy adva van egy harmincas nő, aki férfival semmiféle módon nem képes átélni az orgazmust. Több férfival próbálta, de soha nem jött össze neki. Tudja magáról, hogy leginkább benne van a hiba. A jelenlegi párjával, hogy ne keltsen benne rossz érzéseket, minden alkalommal színleli az orgazmust. Majd, magányos perceiben önkielégítéssel pótolja azt, amit a a szexuális együttlétek alatt nem kap meg, ami a nő elmondása szerint teljesen kielégíti. Így szerintetek mennyi ideig tud harmonikus lenni egy kapcsolat?
Nem én vagyok sem a férfi sem a nő, ezt mesélték. A véleményetekre vagyok kíváncsi, illetve, hogy él-e más is így a párjával?
Mi az hogy létezik e? Rengeteg ilyen van.
Nagyon rossz hogy színlel.
Mindez megoldható nyalással, és aktus közbeni kézzel való ingerléssel.
Én minden balfasznak el lettem mondva, mert ingereltem volna a nő csiklóját, szex közben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Elég egyértelmű hogy az aranyfarkú nagyszájúak miatt hazudik, mert ők nem viselnék el, hogy a nőjűk nem tőlük élvez el. Dehát ha a nőknek ez jó, akkor csak csináljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!