Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Viccesen se hozzam fel randiko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccesen se hozzam fel randikon, hogy nem vagyok éppen eleresztve ott lent?

Figyelt kérdés
27-38 éves korú nők között keresek. A nem dicsekvős adottságom 14/3,5.

2024. jan. 9. 15:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Képeskönyvet🙂
2024. jan. 9. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Popo magazint :)
2024. jan. 9. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem még 1 centivel rövidebb is a farkam. Randin egyáltalán nem hozom fel, hülye lennék. Ha már együtt vagyunk akkor nem bírom ki, és mindig siránkozok egy sort a csajnak... De nem rendszeresen. Csak 1x megemlítem, hogy jah, tudom hogy pici a fütykös.
2024. jan. 9. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:

13

Felteszem a csaj koccan is azonnal egy ilyen siránkozás után. :D

Nem szabad ilyet elmondani srácok, tényleg nem mérvadó, ha már egyszer jó fejek, szimpatikusak vagytok. :)

2024. jan. 9. 16:10
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Nem szoktak emiatt otthagyni. Ilyenkor már ismerjük egymást pár hete, és bátran kiönthetjük egymásnak a szívünket. Ők meg a mellükre panaszkodtak eddig nekem.
2024. jan. 9. 16:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Na, én meg a mellekkel vagyok úgy, hogy esélytelen, hogy csak amiatt otthagyjak egy nőt.
2024. jan. 9. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mire akadnának ki az értelmes nők? Arra hogy a méreted emlegeted!

Az hogy mire elég a méreted meg majd kiderül az ágyban, addig totál felesleges erről cseverészni.

2024. jan. 9. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha érdekli akkor megkérdezi vagy burkolva vagy nem. Nem hozakodnék elő vele szerintem de oszinten nem tudom mert nincs lókolbászom de ilyen problémam se. Bár lehet poénosan egy kis öniróniával is kezelni ami miatt még nem fog perverznek gondolni.
2024. jan. 9. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:

De minek panaszkodsz ilyenről egy csajnak akinek semmi gondja nincs vele?

Mármint... ha neki jó... akkor mihez rövid a cerka?

2024. jan. 9. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem sértésnek szánom, de nálam pl szóba sem jöhetne ekkora méret, pláne vastagság terén.

Szerencsére ismerem magamat, az igényeimet és a vágyaimat, ezért igyekszem célirányosan is partnert keresni. Persze 100% biztosra menni nem lehet, de én mondjuk pont ezért igyekszem már ezt én magamtól szóba hozni ismerkedés elején, mert viszont én sem szeretek megbántani pasikat ezzel. Volt egy-két kínos szitum még régebben, megfogadtam h inkább elkerülöm az ilyesmiket a jövőben.

De azt végképp gáznak tartanám, ha pl a pasi kezdene el rögtön a farokméretéről dumálni ismerkedés elején, akár kicsi, akár nagy. Ha valaki naggyal dicsekszik, az primitív, ha meg elkezdenél a kicsivel viccelődni, az meg inkább nevetségesen szánalmas. Inkább ne hozd szóba pls.

2024. jan. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!