Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérlek nyugtassatok meg hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek nyugtassatok meg hogy csak túlgondolok mindent. A barátommal majdnem 2 hete kipróbáltuk a szexet, de abbahagytuk pár perc után mert ugye kellemetlen volt. Az elejétől a végéig gumival csináltuk, de ma 2 napja késik ??

Figyelt kérdés

Már annyira aggódok, hogy lehet ez miatt késik? (19 éves vagyok)

Nem ment el a gumiba, max 2cm amíg feltudta helyezni utána abbahagytuk.

2024. jan. 9. 10:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Vegyétek fel a csokot
2024. jan. 9. 10:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a ciklusom 28. Napon jár
2024. jan. 9. 10:49
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

A Zselyke-Dóra, illetve a Doma- Gergő neveket ajánlom...

👋👋

2024. jan. 9. 10:50
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha nem ment fel, csak 2cmt ahogy mondod, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. Szerintem csak nagyon rástresszelsz, és az miatt késik. Amúgy fel voltál izgulva, és úgy nem ment fel, vagy nem, és akkor csak azért? Mert ha ennyire nem megy, akkor simán lehet vagonizmusod is.
2024. jan. 9. 10:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Szia mivel nekem az első volt, így nyilván kellemetlen volt nekem, így abbahagytuk

Ha tovább próbálkozunk felment volna itt nem ezen van a hangsúly

De köszi a válaszod☺️

2024. jan. 9. 11:03
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem terhes vagy
2024. jan. 9. 11:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Odafigyeltél biológia órán? Ha gumi volt rajta, nem ment el és szinte csak a hegyét rakta be, akkor mitől lennél terhes? Te leszel a második Szűz Mária?
2024. jan. 9. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes nyugi. :)
2024. jan. 9. 12:11
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeretek szemetkedni, de en is ezt mondom. Elso alkalom vagy nem, mar 14 evesen, kesobb 17 evesen iskolai tananyag kereteben tanultad, mi kell a szaporodashoz. Mitol, hogy johetett volna letre?
2024. jan. 9. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Ami miatt aggódnod kell vagyis nem is neked hanem a világnak az az hogy te már szavazhatsz és jogosítványod is lehet . És ez roppantul aggasztó számunkra.
2024. jan. 9. 12:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!