Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen benyomást tenne egy ilyen nő rátok? Kialakulnak
érzelmek egy ilyen szituban?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatot ápolsz egy fiatalabb nővel, aki vad az ágyban, a saját élvezetére használ téged. Nem akar kapcsolatot, de együtt töltitek az éjszakát és a szex után filozofálgattok. Érdekes gondolatokról vitatkoztok.
Majd utána napokig, hetekig nem beszéltek. Újra látni pedig legfeljebb 1-2 hónappal később látod.
Korrekt, azt csinálja amit meg beszélgettünk, csak szex miatt talizunk, de akkor minőségi az együtt töltött idő!!
2024. jan. 8. 13:48
2/12 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális szexkapcsolat.
2024. jan. 8. 13:54
3/12 anonim válasza:
Te ki vagy a történetben? Pontosan mire lennél kíváncsi?
2024. jan. 8. 14:10
4/12 anonim válasza:
Rossz benyomást tenne rám, mert ha 1-2 hónapig nem találkozunk, akkor tuti, hogy rajtam kívül egy rakás faszival jár össze. Egy ilyen mentalitású nő biztos, hogy nem 1-2 havonta szexel. És nekem is kevés lenne.
2024. jan. 8. 14:23
5/12 anonim válasza:
Pont ilyenre vágytam a tini és 20-as éveimben de bassza meg mindenki kapcsolatot akart velem :( De jó olvasni, hogy ilyen is létezik nem csak a mesékben...
2024. jan. 8. 14:31
6/12 anonim válasza:
Egy álom lenne.
2024. jan. 8. 14:46
7/12 anonim válasza:
Red flag az ilyen nő. Egy hónap alatt legalább 10 pasi megkurja. Nem akarok összeszedni nemi betegséget.
Volt szexkapcsolatom, heti 5x szexeltünk. De csak egymással.
2024. jan. 8. 15:51
8/12 anonim válasza:
7# ugyanmár nekem is volt ilyen kapcsolatom, ahol havi egyszer találkoztunk. Még se dugtam mással. :D nem mindenkinek a dugás körül forog az élete, viszont néha mégis csak jó levezetni a feszültséget.
2024. jan. 8. 16:00
9/12 anonim válasza:
8-as!
A 4-es vagyok.
Nekem sem a dugás körül forog az életem, de őszintén nem értem, hogy ha már egymásra találtunk valakivel, akivel jó a szex, és megfelelünk egymásnak, akkor miért csak 1-2 havonta találkoznánk?
Azért legalább hetente egyszer egy 2-3 órás találkozó legyen már.
2024. jan. 8. 16:37
10/12 anonim válasza:
9# Mi azért találkoztunk csak annyit mert messze laktunk először is, és én akkor épp válófélben voltam. Nem szerettem volna ennél többet! Azt nem tudom a kérdező esetében mi a helyzet, de azért ne jelentsünk már ki olyat ismeretlenül, hogy akkor biztos dug másokkal is mellette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!