Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután elmentünk (rajta gumi van) ő mindig megmossa a kukiját. Nekem is kellene (a puncimat)?
Szia!
Én lány vagyok...nem mindig megyek el utána fürdeni, általában csak zsepivel megtörlöm , de reggel akkor beszoktam iktatni egy tusolást, de sztem nem igénytelenség nem megmosni, mert sztem az nem büdös...egy fiú sem, ez csak attól függ hogy éppen érzed e szükségét...
Higénia, szóval kéne.
khmm...máskor ne a kuki szót használd:)
Sőt higénia szempontjából a következők lennének a legjobbak:
WC mindkettőtöknek, zuhany (lehet közösen is), aktus után ugyanez
Így te nem szívod meg egy kellemetlen gombás fertőzéssel.
Szia!
Hát ha egyből utána nem is akkor reggel mindeképp, persze ha este voltatok együtt. De én mindig pisilek utána, aztán gyorsan megmosakszom (tusolok). Persze nem egyből rohanok a tusolóba, hanem bújás meg miegymás, de én jobb szeretem pl. utána a következő aktust is elkezdeni, mint tusolatlanul, mert nem mindig érjük be egyel :) ! Én így érzem jól magam, de kinek mi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!