Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy lány akit nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit nagyon kedvelek Mit csináljak hogy álljak mostmár hozzá hogy megtudtam rólla dolgokat?

Figyelt kérdés
úgy évnyitón láttam őt először szép hosszú sötét barnás haja van karcsú alkatú szép formás segge. Úgy kb 168-170cm és eddig még féltem őt megközelíteni de október körül újra láttam őt az utcán és valahogy össze gyűjtöttem a bátorságomat és oda mentem hozzá és kiderült hogy elég közel lakunk egymáshoz nem tudok rólla személyes információkat mert nem egy osztályba járunk de most ahogy beszélgettünk egy picit "össze melegedtünk" szóval megadta az instáját is.Na szóval a lényeg az hogy mostanság elég sokat beszélgetünk az osztályába is átjárok szóval osztály társai már elég "jól" ismernek.De úgy téli szünet előtt kb 2nappal oda jött hozzám a legjobb barátnője és megkérdezte hogy tudom e hogy ő transz egy picit meglepődtem meg el is viccelődtem a témát de aztán mondta hogy halál komolyan mondja hogy tudom e hogy ő eredetileg fiú ott abban a pontban picit le sokkoltam és el mesélte nekem hogy ő igazából transz stb. A fő lényeg az az hogy nem tudom most hogy hogyan viszonyuljak hozzá meg egy picit le is vagyok lombozva hogy kiderült hogy az a lány akit hónapok óta kedveltem igazából fiú mit tegyek??

2024. jan. 2. 01:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
16# mert mennyibe kerül többévnyi hormonterápia, hogy 15 éves korára már nőies külseje legyen, és ezt egy 12-13 éves hogyan fizeti ki a szülei tudta nélkül? Hogyan adagolja azt saját magának bármiféle kontroll, vizsgálatok, és orvosi végzettség nélkül, hogy a kívánt hatást érje el? Az nem elfogadás kérdése, hogy gyerekek ne juthassanak olyan kezeléshez, ami árt az egészségüknek, és nem is tudnak róla felelősen dönteni.
2024. jan. 2. 18:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#21:

1. Kb. 40-50 EUR egy évi adag. Nem hiszem, hogy ez akkora kiadás lenne egy 15 éves gyereknek, zsebpénzből párhavi gyűjtögetésből simán összejön úgy, hogy másra is költ.

2. A nőies külső sok mindentől függ, csak feltételeztem, hogy esetleg DIY-ozik, de simán lehet testi adottság is, na meg egy szolid smink vagy hajviselet is sokat számít.

3. Ugyanúgy adagolja, ahogy azok a felnőttek, akik DIY-oznak.

4. Egyetértek, hogy kontroll nélkül nem lenne szabad HRT-zni, de szerinted a nemi diszfóriával együtt élni jobb? Én transz vagyok, úgyhogy tapasztalatból mondom: rohadtul szar. Ráadásul ő 15 évesen még időben van, hogy elkerülje az androgén pubertás visszafordíthatatlan hatásait. Ha nekem ennyi idősen több önismeretem lett volna, támogató emberek vettek volna körül és lett volna hozzáférésem hormonkészítményekhez, akkor nem szenvedtem volna tovább, belekezdtem volna. Ehelyett most járhatok lézeres szőrtelenítésre és viselhetem el a diszfóriát, amit a férfias alakom és a ritkuló hajam okoz. Szerintem a szabályozás rossz. Ennyi idősen az érintettnek, a szülőnek és a szakembernek közösen kellene döntenie arról, hogy hogyan tovább. De a gyereknek mindenképpen van beleszólása. Nem gondolom, hogy egy 15 évest úgy kellene kezelni, hogy ő még semmit nem tud magáról és nem tud legalább részben felelősen dönteni. És ahogy mások is írták, külföldön is csak pubertásblokkolót írnak fel 16 év alatt, aminek a hatása visszafordítható.

2024. jan. 2. 18:37
 23/29 anonim ***** válasza:
#22, a #21 azt írta, a szülei tudta nélkül, és te is zsebpénzről írsz. De a szüleinek hogyan nem tűnt fel, hogy a fiukból lány lett?
2024. jan. 2. 18:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
#23: Szerintem zsebpénzt minden tizenéves kap. Nyilván feltűnik a szülőknek. Erre nem tudok mit mondani, mert nem ismerem a lány környezetét, de el tudok képzelni egy olyan támogató közeget (családot és iskolát is beleértve), ahol szemet hunynak felette. De szerintem engedjük el ezt a HRT dolgot, mert simán lehet, hogy csak ennyire lányos. Ott van pl. a Lány c. film, amiben a főszereplő transz lányt egy cisznemű férfi játssza. Vagy a Dán lányban ugyanez. Mindketten elég femininek.
2024. jan. 2. 18:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a színészekkel nem érdemes összehasonlítani, ki tudja, mennyi smink, maszk, stb. van rajtuk. Szemet hunynak... oké, de hagyják, hogy fű alatt váltson nemet, nem viszik orvoshoz sem meg ilyesmi? Mégis a 10-es éveinek első feléről van szó.
2024. jan. 2. 19:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
22# én Csehországban élek, itt teljesen másképp néz ki ez a kérdés, mint Magyarországon. Igazából az még nem derült ki, hogy a kérdésben említett 15 éves lány tényleg transz-e, de ettől még az országotokban levő hozzáállás, az üldözés, a megbámulás, a legális rásegítés hiánya nagyon is létező probléma sajnos. Biztosan nem jobb diszfóriával élni, de ezen a téren én csak megértést tudok tanusítani, és együttérzést, két X kromoszómás hetero nőként nekem nem kellett soha ezeken átmennem, így mondhatni viszonylag könnyen dumálok, mert nem éltem a problémáiddal soha. De belegondolva én is biztosan inkább az illegális hormonokat kerestem volna kamaszként, nem érdekelt volna az egészségkárosodás sem. A prp terápiáról hallottál? Ritkuló haj ellen van itt, saját plazmából alkalmazzák a fejbőrre tök jó eredménnyel.
2024. jan. 2. 19:17
 27/29 A kérdező kommentje:
Magyarországon élek.
2024. jan. 2. 20:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Sopron környéki vagy?
2024. jan. 2. 22:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező hamarosan a 15 éves lányos fiú elkezd férfiasodni és nem tudja majd elrejteni még sminkkel se.
2024. jan. 3. 10:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!