Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy lány akit nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit nagyon kedvelek Mit csináljak hogy álljak mostmár hozzá hogy megtudtam rólla dolgokat?

Figyelt kérdés
úgy évnyitón láttam őt először szép hosszú sötét barnás haja van karcsú alkatú szép formás segge. Úgy kb 168-170cm és eddig még féltem őt megközelíteni de október körül újra láttam őt az utcán és valahogy össze gyűjtöttem a bátorságomat és oda mentem hozzá és kiderült hogy elég közel lakunk egymáshoz nem tudok rólla személyes információkat mert nem egy osztályba járunk de most ahogy beszélgettünk egy picit "össze melegedtünk" szóval megadta az instáját is.Na szóval a lényeg az hogy mostanság elég sokat beszélgetünk az osztályába is átjárok szóval osztály társai már elég "jól" ismernek.De úgy téli szünet előtt kb 2nappal oda jött hozzám a legjobb barátnője és megkérdezte hogy tudom e hogy ő transz egy picit meglepődtem meg el is viccelődtem a témát de aztán mondta hogy halál komolyan mondja hogy tudom e hogy ő eredetileg fiú ott abban a pontban picit le sokkoltam és el mesélte nekem hogy ő igazából transz stb. A fő lényeg az az hogy nem tudom most hogy hogyan viszonyuljak hozzá meg egy picit le is vagyok lombozva hogy kiderült hogy az a lány akit hónapok óta kedveltem igazából fiú mit tegyek??

2024. jan. 2. 01:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság.

Át akartak verni...

2024. jan. 2. 10:14
 12/29 A kérdező kommentje:
5-ös konkrét majdnem mindenki tudta hogy ő transz csak valahogy én nem tudtam
2024. jan. 2. 12:18
 13/29 anonim ***** válasza:
36%

Ne úgy állj hozzá, hogy „eredetileg fiú”. Külsőre és viselkedésre nőies és női identitása van, te is lánynak látod, innentől kezdve ő lány és kész. A kromoszómák nem számítanak, a nemi szerv meg a magánügye. Neked kell eldöntened, hogy téged zavar-e, hogy az van a lába között, ami, de esélyes, hogy 18 éves kora után szeretne nemi megerősítő műtétet. Ha tetszik, beszélgess vele és hívd el egy kávéra. Aztán ha majd ott tartotok, hogy alakul a kapcsolatotok és bizalmasabb témákról is beszélgettek egymással, rákérdezhetsz erre is. Arra azért készülj fel lelkileg hogy biztosan lesznek páran, akik be fognak szólni emiatt – a magyar társadalom még eléggé elutasító a transzokkal szemben és ebből te is fogsz kapni sajnos...

7-es és 10-es válaszolók: ezzel a logikával élve Magyarországon senki sem füvezik, mivel a marihuána is illegális... Aki nyitott szemmel jár a neten (főleg, aki transzként még utána is jár a dolgoknak), az tudja, honnan lehet beszerezni hormonkészítményeket. Nem kizárt, hogy a kérdésben említett lány is ezen az úton indult el.

2024. jan. 2. 16:06
 14/29 anonim ***** válasza:

"Neked kell eldöntened, hogy téged zavar-e, hogy az van a lába között, ami"

"a nemi szerv meg a magánügye"

Na akkor melyik?

2024. jan. 2. 16:25
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
"Aki nyitott szemmel jár a neten (főleg, aki transzként még utána is jár a dolgoknak), az tudja, honnan lehet beszerezni hormonkészítményeket." - persze, és 15 évesen kifizet rá százezreket, adagolja saját magának, meg ellenőrzi és analizálja otthon a hormonszintjeit a többmillás laborjában 8 általánossal.
2024. jan. 2. 16:44
 16/29 anonim ***** válasza:
41%

#14: A magánügy azt jelenti, hogy nem tartozik mindenkire, csak arra, akivel megosztja, pl. a párjára vagy akivel bizalmas viszonyban van.

#15: Látom, nem vagy otthon a témában, ha azt hiszed, hogy százezrekbe kerül.

2024. jan. 2. 16:48
 17/29 anonim ***** válasza:
13. Hormonblokkolót magyarorszagon nem lehet adni a tiniknek, a szülők is észrevettek volna hogy a fiuk elnőiesedett egy illegális szer miatt. Ellenben pl Angliában pár évvel ezelőttig 16 év alatt is lehetett adni szülői beleegyezéssel. Egy 12 éves is megkaphatta. Volt belőle balhé és törvényt módosítottak. De ez csak Anglia, több országban is legális 18 alatt, a korhatarokat nem tudom. Szerintem nem volt egyértelmű hogy a kérdező Magyarországon él.
2024. jan. 2. 17:27
 18/29 anonim ***** válasza:
46%
#17: A kérdező nem írta, hogy nem Magyarországon történt, ezért abból indultam ki, hogy igen, de ha nem, akkor bocsánat. Én tudok olyanról, aki 18 éves kora előtt HRT-zett Magyarországon, persze nyilván nem legálisan. Mindenesetre a lényegen ez nem sokat változtat, legfeljebb annyit, hogy nyugaton általában elfogadóbbak az emberek.
2024. jan. 2. 17:46
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
Mit tegyél: skip, next!
2024. jan. 2. 18:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszol rá a kérdező, hogy melyik országban történik ez, csak arról van meggyőződve, hogy nem verték át.
2024. jan. 2. 18:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!