Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a yoni masszázs?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a yoni masszázs? Valaki élt már át ilyet? Hogyan zajlik egy ilyen? L

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 12:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ja egyebkent van konyv rola

[link]

Erdemes elolvasni mielott elmesz joni masszazsra.

2024. jan. 1. 14:03
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen segítek 31F
2024. jan. 1. 14:11
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Na akik itt hirdetik magukat azok biztos hogy mind kamu
2024. jan. 1. 14:12
 14/25 anonim ***** válasza:
20%

Egyet ertek.

Ha kell jo kiprobalt tapasztalt normalis masszor akar ferfi akar no. Nyugodtan irj. 🙂

2024. jan. 1. 14:15
 15/25 anonim ***** válasza:

14

🤣😂

2024. jan. 1. 14:18
 16/25 anonim ***** válasza:

15.

Nem magamta ertettem. Hanem olyan masszorokre akiknel jartam es meg voltam elegedve az elmennyel.

Amigy nekem nincs orgazmusom joni masszazs alatt. Viszont utana jo par hetig csucson vagy a libidom. Akkor szoktam menni ha valamiert lezuhan a libidom 0ra. Evi 1 max 2 alkalommal..

2024. jan. 1. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:
48%

Neten van hirdetésem egy tantrás oldalon. Én nem szeretem ezt a megnevezést, yoni. Magyar vagyok, magyarul beszélek. Én erotikusmasszázsként vagy tantramasszázsként szoktam hivatkozni rá, ha kérdeznek. Attól függ, mikor melyiket érzem érthetőbbnek.

Erre kialakított lakásban masszírozok, kellemes környezet. Nekem az a meglátásom, hogy amikor jön valaki ismeretlenül sokkal inkább ölelésre és érzéki érintésre lenne szüksége. Első alkalommal kerülni kéne az intim részt.

Intimitáshiánnyal jönnek elsősorban.

Első alkalom, első 30-60 percce minimum azzal telik, hogy ellazul. Ez túl sok ha akar intimrészt. Mert akkor innen az idő miatt nagyot kell gyorsulnia.

Határozottan a legjobb masszázsom egy szerb nővel volt. A férjével jöttek párosra, de külön szobába voltak. A nő elmondta, hogy mindent nyomnak: BDSM, swinger, párcsere. Ezt is ki szeretné próbálni. Ő kivétel volt, mert instant belelazult, nem feszengett. De ez azért volt, mert nem félelmekkel, gátlásokkal jött el. Amúgy tökre megértem. Nőként én is paráznék.

Egy ilyen masszázs nem kötelezően kell, hogy tartalmazza az intim részt. Igazából a cél, hogy a szexuális energiát kimozgassuk a medencéből és az egész testre kiterjesszük. Spiri megközelítésnél, hogy a felsőbb csakrákba emeljük az energiát.

Olvastam valaki azt írta, hogy nem állhat fel. MIért ne állhatna fel nekem? Ha mondanak egy viccet gáz nevetni?

Általános, hogy a gyógyító hatásával próbálnak kecsegtetni. Hogy így blokk oldás, meg úgy blokk oldás. Gyere, megmaszizlak mert akkor majd gyógyulni fogsz. :) Itt nem transzgenerációs problémákra nézünk rá. Ahhoz menjenek máshova. Az a lényeg, hogy egy biztonságos környezetben, elvárásoktól mentesen rá tudjon nézni a nő a saját működésére. Emelje a testtudatát és érzékelését szexuális szempontból. Ezt pedig építeni fogja őt. De nem gyógyítunk ott senkit. Nyilván ha ő rájön valamire, vagy sikerül valamit megoldani, akkor az az ő érdeme, de nem a gyógyító csodatechnikáktól lesz ez.

Tehát az impotens masszőr teoriájával ellentétesen eleve egy ilyen masszázs akkor a leghatásosabb, ha a nő érzi a férfi energiáját. Egy férfi, akiben semmi energia, vágy nincsen, azt nem fogja érezni a nő. Megfog mozdulni benne valami, de nem a masszőr miatt, hanem magától. A férfi meg akkor van magas energiaszinten, ha magmegtartó.

Jól esett ezt a pár dolgot most így megfogalmazni. Nekem is segített. :)

2024. jan. 1. 16:08
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

Az erotikus masszázs az nem yoni az csak erotikus masszázs.

Aki így hirdeti magát azt messziről kerülni kell.

2024. jan. 1. 16:10
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

Ha felall a pasinak akkor a fokusz a sajat merevedesere fog koncentralodni es nem a nore akire fokuszalni kellene.

Ha nincs meg a ferfi masszorben a onkontroll erre akkor felejtos.

Ferfi energia akkor kell a gyogyito joni masszazsba ha a parjatol jon vagy kimondottan ez kell ahhoz h a no gyogyuljon.

A joni masszazs nem erotikus hanem gyogyito tevekenyseg. Nem veletlen h indiaban 90% ban ismeros, barat, rokon no aki csinalja. Mivel kell h a ket no kozott legyen mar egy kapcsolat egy bizalmi viszony.

A legtobb szexualis elakadas a ferfiaktol ered es a szuloktol. Igy ezeket egy ferfival aki a sajat izgalmaval sem tud mit kezdeni nem lehet oldani.

A cel egy egeseges testkep es szexualis energia kialakitasa es ehhez pont nem pasi kell hanem egy olyan no aki erti a masik not.

A nyugat csak a szexualis reszet vette at ennek es a tantra kozpontok is elegge ezen vonalenten haladnak. A keleti resz a gyogyitas. Pl egy szexualis eroszak utan vagy abuz vagy szules utani oldas vagy barmilyen szexualis gat elakadas gyogyitasa.

Es kerlek ne irj le olyan dolgot amibe nem melyedtel bele nem elted meg. Qz elmelti tudas is fontos nem az h egy masszazzsal hogyan tudsz felizgatni egy not.

Az erotikusasszazs az arrol szol h kielegited a nor sok erintessel ujjazassal ezzel azzal. De a cel az orgazmus. Ergo szexualis fizetett szolgaltatas.

2024. jan. 1. 16:24
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Az erotikus masszázs az nem yoni, ne keverjük.
2024. jan. 1. 16:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!