Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a yoni masszázs? Valaki élt már át ilyet? Hogyan zajlik egy ilyen? L

Erre én is kíváncsi vagyok.
Már néztem ilyen helyeket de nagy a várólista.

3.
Nem pont ez a lényege és nem feltétlenül csinálják.

2-3 oras program altalaban
Meleg kellemes illatos helyen masszazs agyon vagy foldon matracon tortenik
Kis beszelgetes (miert szeretned mi a celja h pont joni masszazsra jottel) majd levetkozol es a masszor elmondja mi tortenik majd. Altalaban teljes testmasszazzsal kezdodik elsore hason fekszel. Majd hanyatt. Fentrol lefele massziroznak
Kokusz vagy barmilyen bazisolajjal ami nehezenben szovodik fel es elegge sikos.
Engedelyt ker majd az intim teruletek erintese elott. De az egesz masszazshoz kvazi emgedelyt ker.
Az intim teruleteket is kintrol befele erinti nagyon finom amsszazs mozdulatokkal. A huvely belso falat is ha engeded. Vegig fogja erinteni a teljes intom zonad.
A celja a intimitas felszabaditasa gatlasok oldasa a tested megismeres.
Nem celja h orgazmusod legyen az egy kellemes mellekhatas. Ha lehet akkor a masszor elkeruli ezt. Orgazumus nelkul is nagyon felszabadito erzes, kielegito. Sok esetben annyira megkonnyebbulsz nagyon eros erzelmeket elhetsz at. Pl sirsz vagy nevetsz hangosan.
Jotanacs. Elsore noi masszorhoz menj. A ferfi masszorok sok esetben a szexet latjak benne es visszaelnek a helyzettel es meg akarnak dugni. Pedig ez tilos. Azzal pont nem azt eri el ami a masszazs celja.
A masszorben nem szexualis cel kell h legyen hanem segites. Ha felmerul benned h ez mar inkabb szex akkor lepj ki a helyzetbol. Ferfi masszornek nem allhat fel a farka nem adhat bele ferfi energiat mert a masszazs gyogyito erejeb vesz el.
Egy eset kivetel ha a parod maszoroz! O ugyanis kivetel ebben.
Sok pasi hirdeti h o valal intim vagy joni masszazst de a 95%a igazabol csak igy akar dugni egy jot egy novel. Sajnos ez sajat tapasztalat.
En orgazmus problemak miatt voltam parszor. Kimondottan noi masszornel. Sikerult is megoldani.
Majd mikor ferfi masszort kerestem (kivancsi voltam mitol masabb) akkor futottam bele a fentebbibe nagyon sokszor.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!