Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy hallottato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy hallottatok valakiket (pl. szomszédot) szexelni, és ez felizgatott?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor mit, mennyire hallottátok? És el is képzeltétek hogy mi történhet?

Köszi előre is a válaszokat?

2023. dec. 30. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ha bepróbálkozol, engedtek volna🙂

nov. 9. 16:36
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Szállodában többször is, volt hogy a mellettem lévő mindkét szobából szex áthallatszott. (Vékonyak voltak a falak...)

És az egyik szobában egész este szexeltek, több menetet is. Nagyjából este 8 és éjjel 1 között volt ez. Hosszú menetekkel.

nov. 10. 18:07
 73/77 anonim ***** válasza:
86%

Én sosem hallottam senkit

Viszont nekem megjegyezték egyszer, h "gyakran lesz itt az új barátom?"

Tiszta ciki volt, nem hittem volna h ilyen hangos voltam...

29n

nov. 16. 17:08
 74/77 anonim ***** válasza:
77%
A korábbi albérlőket a szomszédból gyakran hallottam. A fürdőszobánknak közös a fala és elég sokszor dugtak a fürdőben. Minden tisztán hallatszott, a csattogás, a csaj nyögése, sikoltozása, ahogy kiabálja, hogy "Ez az, ez az!" Rohadtul felizgatott minden alkalommal, ráadásul a csaj eszméletlen jó nő volt. Ők dugtak, én meg a fal másik oldalán vertem.
nov. 16. 23:11
 75/77 anonim ***** válasza:
50%
#74 🤣🤣
nov. 17. 09:24
 76/77 anonim ***** válasza:
92%

Nyitva volt a fürdő ablakjuk, kihallatszott az udvarra hogy nyögött, meg elhangzott a ne élvezz belém.

😂

nov. 17. 15:21
 77/77 anonim ***** válasza:
67%

Igen izgalmas és az is ha minket

33n

dec. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!