Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy hallottato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy hallottatok valakiket (pl. szomszédot) szexelni, és ez felizgatott?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor mit, mennyire hallottátok? És el is képzeltétek hogy mi történhet?

Köszi előre is a válaszokat?

2023. dec. 30. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
90%
Hotelben hallottuk barátnőmmel a szomszéd szobából a hangos csattogást és finom nyögéseket. Beindultunk és mi is belekezdtünk. :)
2024. jan. 6. 01:00
 12/77 anonim ***** válasza:
76%
Igen hallottam a szüleimet is szomszedot is nagyon fel izgultam mind2re
2024. jan. 7. 01:15
 13/77 anonim ***** válasza:
78%

Együtt laktam több nővel ilyen nővèrszállón, mentünk haza nagy szatyrokkal a bevásárlás után, hát hallom a folyosón hogy mondja az arab csávójának:- dugd a seggem!

Na a szatyrokat ledobtam ráugrottam a páromra direkt ott a folyosón mert izgatott az is hogy lebuktunk 😂

2024. jan. 7. 01:37
 14/77 anonim ***** válasza:
85%

Igen, nyári estén nyitott ablakok mellett hallottuk a szomszédlány nyögéseit. Nem sokkal később nálunk is hasonlók történtek, a feleségemmel egy iszonyatosan jót d.g.unk :)

38

2024. jan. 7. 04:07
 15/77 anonim ***** válasza:
81%

Szülőket hallottam régen sokszor

Mikor sima szex volt halk nyögésekkel, csattogásokkal az tetszett

Egyszer volt olyan, hogy eldurvultak az zavart, olyan hangok voltak mintha bántanák anyámat

2024. jan. 12. 21:04
 16/77 anonim ***** válasza:
67%

Hallottam, es lelomboz. Gusztustalan emberek, nagyon nem akarom elkepzelni oket szex kozben, mert a szexet jo dolgokkal szeretnem asszocialni.

Szallodaban meg nagyon viccesnek talaltam, mert eloszor a ferjem megijedt, hogy valaki rosszul van.

2024. jan. 26. 23:47
 17/77 anonim ***** válasza:
80%
Tegnapról mára éjjel szállodában aludtam, és a szomszéd szobában brutális nyögések voltak 2x is kivertem rájuk :)
2024. jan. 27. 10:47
 18/77 anonim ***** válasza:
88%

A fiam úgy baszta az aktuális csaját, majdnem átjöttek a falon, a csaj meg kibaszot hangos volt.

Nah akkor mi is adtunk a romantikának!

2024. jan. 27. 11:30
 19/77 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként van ezzel egy nagyon jó sztorim, nem feltétlenül a kérdéshez kapcsolódik, de idevág. Egyszer elmentünk pár napos csapatösszerázóra egy egyesülettel, egy ilyen vakációs házba, igencsak vékony falak, stb. Pont mellettünk a haverom aludt a barátnőjével. Azt kell tudni róla, hogy sokat hencegett azzal, hogy ő volt, hogy többórás meneteket nyomott le, és hogy 2-3 menetet is bír egymás után. Ehhez képest ott nagyon jól hallattszott minden, nekiállt döngetni a csajt, és szerintem 2 perc sem telt el, hatalmasat nyögött, aztán néma csend, annyit bírta. Pedig már nem friss kapcsolat volt, akkor is rég jártak. Nem is volt időm felizgulni (mert általában felizgulok az ilyesmire), ő már el is élvezett :D
2024. jan. 27. 14:02
 20/77 anonim ***** válasza:
95%
Hallottam hogy a szomszed lakásban a fiatal csajszit döngetik és ugy felizgatott hogy közben vertem .
2024. febr. 3. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!