Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem tudom abbahagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudom abbahagyni a megcsalást?

Figyelt kérdés

Minden paromat megcsaltam es egyszeruen nem tudom abbahagyni, annyi izgalommal jar es titkolozassal es keptelen vagyok leallni, pedig tudom hogy nem helyes.

Jelenleg is kapcsolatban elek, szeretem a paromat, nem tudnek nelkule elni, viszont nem tudok megmaradni egyedul mellette.

Valaki jart hasonloan esetleg???

Koszi 22/L

2023. dec. 30. 02:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
12es valaszolonak pedig irnam, hogy nem vagyok nemibeteg, vigyazok, es csak tiszta igenyes partnereim voltak/vannak:)
2023. dec. 30. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
78%
Tehát minden partnered leszűreted minden aktus előtt mindenre. És azok több párhuzamos partnerét és azok partnereit is. Oké. Legyen.
2023. dec. 30. 20:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Semmi reszletet nem tudsz,de egyebkent sem foglak beavatni, nem ez volt a kerdes. Lepj tul rajta puszi
2023. dec. 31. 00:23
 24/28 anonim ***** válasza:
27%
Még fiatal vagy és nem élted ki magad, majd idővel elmúlik ez az érzés nem korrekt azért a pároddal ez de ha nyitott kapcsolatban csinalnád akkor ez nemlenne gond
2023. dec. 31. 01:24
 25/28 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan milyen részletet kellene tudni kérdező? Az pontosan elég részlet, hogy egyértelmű itt mindenkinek az, hogy minden szembejövő, általad "igényesnek" vélt kandúrnak terpesztesz, térdelsz, akire elindul nálad a pinád viszketése. És nincsen rá bizonyíték, hogy nem hordoznak magukban valami betegséget. Csak annyi van, hogy vonzódsz hozzájuk, aztán ebből megállapítottad, hogy nem betegek, és te sem vagy az, mert egyelőre még nincsenek tünetek. Egyébként anyukám van, aki gondolkodik is, nemcsak fekszik ész nélkül. Elég felelőtlen vagy, de ennek a kimondása bassza a csőrödet. Nem, a gumi nem csodaszer, és a szátokra nem húztok. A párodat is veszélybe sodrod azzal, hogy összefekszel másokkal. Egy felelőtlenül baszó, önző buta liba vagy, azért nem tudod abbahagyni a félrebszást. És ha valóban szeretnéd, akkor nem feküdnél mások alá vele párhuzamosan. Csak kihasználod, hogy meglegyen a fix farok, ha éppen nincs másik. Inkább elkellene gondolkodnod azon, hogy milyen jellemtelen vagy, és ezen változtatni, de ehhez túl sötét vagy.
2023. dec. 31. 05:16
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
#23 kerdesedre a valasz; egy undorito fereg vagy, remelem majd valamelyik parod jol megszivat na akkor is legyen majd izgalmas. Semmi reszletet nem tudunk bruhu na hat errol aztan sok reszlet kell😂😂Az igazsag meg ne fajjon. Mit vartal, hogy megdicserunk majd milyen ugyes vagy es egyetertunk hogy izgato? Ha mar kiirtad mizu akkor ne probalj mentegetozni, szanalmas
2023. dec. 31. 12:08
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

megnyugtatom a válaszolók többségét a karma vagy a sors úgy is vissza fogja adni neki.

kérdezőhöz,

igen tudom mire gondolsz ez egy folyamatos izgalommal jár amit valaki szeret én pl mér nem. az is nyílvánvaló ,hogy szereted azt az embert akivel vagy mert hát vele vagy és nem a többivel. meg hát jó egy biztos pont is az életben. Gondolj arra ,hogy milyen szörnyű lenne neki ha kiderülne vagy te milyen rosszul éreznéd magad ha a párod ugyan ezt tenné.

esetleg ha vallásos vagy az is egy elrettentő dolog lehet ,hogy ezzel valamikor el kellesz számolni. Fiatal vagy szóval talán normális ,hogy ki akarod élni magad. Esetleg próbálkozhatnál másképpen kiélni magad de szerintem neked pont ez az érzés kell.szerintem mire 30 leszel meg komolyodsz. de próbálkozhatsz mással is pl cigizel nem mondod el neki szal titkolózol amikor szívod akkor is tudod ,h titokba szívod és lebukhatsz aztán utánna az is izgalmas lehet,h ne vegye észre rajtad a szagot meg a többit. (ez egy rossz példa de most nem jutott eszembe más.)

2024. jan. 8. 03:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett nárcisztikus lehetsz igazából nem tudsz szeretni senkit magadat sem nincs kötődés érzelem bizalom intimitas , nézz sok videót erről a youtu.beon sok sikert a terápiához
2024. jan. 13. 17:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!