Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem tudom abbahagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudom abbahagyni a megcsalást?

Figyelt kérdés

Minden paromat megcsaltam es egyszeruen nem tudom abbahagyni, annyi izgalommal jar es titkolozassal es keptelen vagyok leallni, pedig tudom hogy nem helyes.

Jelenleg is kapcsolatban elek, szeretem a paromat, nem tudnek nelkule elni, viszont nem tudok megmaradni egyedul mellette.

Valaki jart hasonloan esetleg???

Koszi 22/L

2023. dec. 30. 02:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Leírtam. Megértem hogy maga a vágy nem az ő hibája. És hogy ennek nehéz ellenállni. De nyilván másnak meg más miatt nehéz az élete. Attól még aki úgy DÖNT, hogy a saját vágya előrébbvaló, minthogy adott esetben a megcsalással a párját tönkreteszi lelkileg, az egy ROSSZ EMBER, IGEN.

És igen, képzeld én úgy élem az életem, hogy minden döntésem után tükörbe tudjak nézni, és el tudjak számolni velük

2023. dec. 30. 08:16
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Kvára leszarom, hogy mitől lett ilyen. Ő baja. Az viszont már az én bajom is lenne, hogy hazahoz mindenféle nemi betegséget, amivel szépen megfertőz.
2023. dec. 30. 08:19
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Végre tökéletes embereket is lehet megismerni itt. 😁
2023. dec. 30. 08:23
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell tökéletesnek lenni hozzá, kizárólag annyi kell, hogy mielőtt teszel valamit, átgondolod hogy helyes e...

2023. dec. 30. 08:25
 15/28 anonim ***** válasza:
20%

Pasinként elég sokszor voltam ilyen..

Nem a lebukás veszélye izgatott, hanem egyszerűen újabb, és újabb kellett mert izgi egy új emberbe először behatolni, másrészt meg úgy voltam vele, hogy nem maradhatok le senki megkaphatóról.

2023. dec. 30. 09:23
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Mert valószinűleg kamu az egész, egy hímnemű írta ki a kérdést, hogy vajon hány privát üzenetet fog kapni erre... (vagy mégsem, de a gyakorin már inkább ebből érdemes kiindulni)
2023. dec. 30. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó de minek kell akkor párkapcsolatban lenni és átverni a másikat???

2023. dec. 30. 09:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

#17 tele van ilyen lúzer palival az oldal.. akik BÁRKIRE rámennek. :D :D

Annyi eszük nincs hogy eljussanak addig, hogyha az illető velük akarna dugni, akkor úgyis írna privátot...

2023. dec. 30. 10:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a párját, az nem csalja meg! Undorító dolog!
2023. dec. 30. 14:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat sok fele erkezett, tukorbe tudok nezni, buntudatot sem erzek, pedig tudom hogy helytelen. Tapasztalatokat kertem hogy hogyan lehetseges ezzel leallni, nem pedig a kioktatast, ahhoz kevesek vagytok hogy oktatast kapjak egyesektol.
2023. dec. 30. 18:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!