Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasi bunkó lesz velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi bunkó lesz velem azután miután kidetul , hogy nem vagyok olyan tapasztalt az àgyban ,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vad vagyok de úgy megorulok neki hogy ott a pali hogy elfelejtek a nagy izgalomba teljesíteni.

Senkinek nem vagyok jó.

2023. dec. 29. 08:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Tessék?
2023. dec. 29. 08:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte előtte. Mondd, hogy tapasztalatlan vagy, ezek a nehézségeid és segítsen.
2023. dec. 29. 08:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Mondta hogy nem baj hogy tapasztalatlan vagyok csak szerintük neten vad vagy eloben pedig nem.eloben is vadulok pedig.
2023. dec. 29. 08:55
 4/20 A kérdező kommentje:
Elegem van abból hogy meg kell felelni és olyan kimért furán velem már szex után. Utálom az összes pali ezért.
2023. dec. 29. 08:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Mindenkivel így járok. Nem értem miért ilyenek velem a pasik
2023. dec. 29. 08:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire reprezentatív a felmérésed?
2023. dec. 29. 08:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan vadulsz? Lehet másra számítanak.
2023. dec. 29. 09:02
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Gyakorolni gyakorolni:)
2023. dec. 29. 09:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy szeretkezés a kölcsönösség elvén képes a szeretkezők közös öröme mentén lefutni. Ne egyoldalúan magadban keresd a hibát, - ami ettől még csiszolandó marad és létezik. Azonban ha a fickóidnak annyi esze van, hogy "rutinos" versenyzőként nem esik le nekik, hogy hozzád több türelem kell, akkor nincs miről beszélni, - semmivel sem különbek annál, akikkel elkezdenek husáng módon viselkedni. Az már csak hab a tortán, hogy évek, évtizedek alatt összeszokott pároknál is előfordul időközönként legalább az egyik partnernél "rövidzárlat". Olyankor nincs más, mint kiakasztani az elszenvedőre a "Műszaki okok miatt zárva! Nyitás holnap!" táblát - és túllépni az éppen kínos helyzeten! Van egy olyan aspektusa is a történetnek, hogy nem a jó hangolókulcsot csavargatja összevissza a f@szi a hegedő nyakán és el kell mondani neki, hogy amit tesz, attól csak hamisabb lesz a hegedű, amin éppen próbálkozik! -Hiába ő a fickó, iránytani kell, - ha a kellő hatást is szeretné elérni! A női szervezet - nőhöz képest - hasonlóan, de NEM UGYANÚGY működik szex közben! Attól pedig nem fogsz semmit jobban élvezni, hogy bedob 100 forintot a fickó egy kartondobozba! Dolgozzon egy kicsit ő is azon, hogy jobb legyen, - ne csak szétvetett tagokkal bámuljon ki a fejéből!

Aki ezt nem érti meg, az pengesse otthon a sarokban egy széken a saját hangszerét!

2023. dec. 29. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyél önazonos. Ha testben, szellemben, lélekben egyben vagy, ugyanazt az üzenetet küldöd minden porcikáddal, akkor kevesebbszer fognak félreérteni. Pl. a nagyotmondást/írást kellene picit visszafogni az ismerkedésben és akkor rögtön nem az lenne az elvárás, amit a poreszben láttak, kimaradna pár alapból is bunkó pasi, helyettük meg talán találkoznál pár normálissal.
2023. dec. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!