Hétvégén megismerkedtem egy "nyilas" pasival. Egyből lenyűgözött, levett a lábamról. Milyen használati utasítást tudnátok - tapasztalat alapján - adni hozzá?
Nem egyszerű eset a nyilas pasi, viszont varázslatos...
Ja: ikrek vagyok.
A legjobb baratom nyilas, oroszlan holddal es egyeb tuzes jegyben allo bolygokkal, illetve tobb nyilas napjegyu ferfit is ismerek van aki inkabb nyilas-szuz bolygoallasokkal van, vmelyik halak-nyilas..
Ami kozos mindegyikukbe az az optimizmus es akarmekkora szarba kerulnek mindig kimasznak belole vhogy ebbol a felfogasbol kiindulva..
Oszinte emberek, viszont szerintem picit lustak egy foldjegyhez vagy egy koshoz kepest..
igenylik is az oszinteseget, meglatasaim szerint, husegesek, de igenylik a szabadsagot, (de nem annyira mint egy vizonto pl) ennek ellenere kapcsolataiban ha szereti az illetot szerintem kompromisszumkepes, es kitart mellette, ellenben ha kevesbe nagy a rajongas, egy pillanat alatt odebb all.
Nagyon szorakoztatoak es kedvelik is a bulikat, osszejoveteleket, de ha csak ugy random beallitasz hozzajuk sem zavar el.:)
Oszinten erdeklik az emberek / vagy nem. - az oszintesege itt is megnyilvanul, csaladcentrikus, de azt is mint egy barati tarsasagkent fogja fel 😄
Ikrek aszcendenssel, es ikrek venusszal/marssal kivaltkepp kedvelem oket, nem haragtartoak, szorakoztatoak es lehet rajuk szamitani barmiben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!