Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlanyoknal van ertelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Rosszlanyoknal van ertelme fürdeni hogy oldja a szexet?

Figyelt kérdés
Mert ha megyek rosszlanyhoz felmegyek hozzá és már vetkőz is és nekem ez túl hamar van nem is ismerem ezért izgulok, szerintetek ha kernem a furdest is akkor oldana valamit?
2023. dec. 28. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
haaat kicsit talan, de lehet akkor meg zuhanyzas kozbe stresszelnel azon hogy “huh ezutan ott fog varni csupaszon, es megkell bsznom”. Ha stresszes vagy, es pl igy fel se all olyan konnyen, akkor erdemes hagyni a prostizast, vagy bekell venni egy fel szem kamagrat
2023. dec. 28. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
En meg ott tartok, hogy kozos zuhanyzas, de ez regi barbol kijaro no.
2023. dec. 29. 02:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleve elvárják a fürdést.
2023. dec. 29. 04:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt előre tisztázd, még a telefonban, hogy te közös zuhannyal akarsz nyitni.
2023. dec. 29. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:

A közös fürdésre gondolsz ? Szerintem az jó, ha ennyire ideges vagy előtte.

De ha az alap fürdésre, akkor meg nem értem, mert normális lánynál az kötelező.

Plusz egy normálisnál az is alap, hogy érkezés után leültett pár percre beszélgetni, megkínál min. egy pohár vízzel és nem azonnal neked esik.

2023. dec. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!