Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vágyom ennyire a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom ennyire a nagy péniszre?

Figyelt kérdés

Sokáig csak átlagos/kicsivel volt dolgom, de az utolsó barátomnak nagy volt. Közösen mértük és 19-20 centi között volt. Kerületet nem mertem, de mysize 68-as volt jó rá, sem a sima durex sem az XL nem.

Viszont szakítottunk 3 hónapja. Azóta megint csak átlagos méretekkel találkoztam. De mióta tudom, hogy milyen élvezetes egy nagy, nem tudom beérni egy átlagosnál. Lehet ezen változtatni vagy ezek után csak a nagy lesz jó?

2023. dec. 28. 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

10

Nyilván aki a nagyot szereti, az mind rossz ember! 😄

Te szerencsétlen lúzer...

2023. dec. 28. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem. Csak annyit írtak, hogy aki nagyot szereti annak nem fontos a másik. De amúgy igazad van. Számomra egy kisfarkú szexuális értelemben nem fontos
2023. dec. 28. 11:31
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

13

Én azt írtam, hogy akinek csak ez számít, az a saját örömére figyel elsősorban, nem arra, hogy szereti e az illető.

Amúgy miért lenne baj, ha valaki a nagyot szereti?

2023. dec. 28. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
De miért ne számítanak ez? Nem csak ez, de ez pont olyan amin nem lehet változtatni. Mire megyek azzal, hogy szeret engem egy átlagos méretű (vagy kis méretű) srác? Semmire. Attól nem lesz orgazmusom, nem fogom a szexet úgy élvezni, mint egy nagy mérettel.
2023. dec. 28. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

14

Egy kisfarkúnak monthatsz akármit, te vagy a szemét mert neked ő nem kell. Kommenteltem már már sok kisfarkú kérdésre, azt hittem meg lehet értetni velük, hogy nem a kis farkától lesz ő jó ember, és a nagyfarkúak se mind rosszak/bénák/önzőek. Mert kb ezek a válaszaik, a lényeg hogy ők mind jólelkűek és szeretni akarnak. Hiába van mondva nekik, hogy a nagyfarkúak többsege is teljesen normális, az már nem fér bele a világképükbe. Sajnos az a helyzet, hogy a kis farok agyilag teszi tönkre az ilyeneket és ne akarja senki megérteni őket. Nekik mindenki rossz akinek nagy van vagy a nagyot szereti.

Baromi gáz.

2023. dec. 28. 11:48
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Voltam már 13cm-essel is, meg 23cm-essel is. A kicsi játékos volt, jól bírta szuflával, helyes srác volt a gazdája. Volt vele orgazmusom, nem panaszkodom, de való igaz, hogy meg kellett dolgozzon érte rendesen!

Utána volt egy 18 cm-rel rendelkező barátom évekig, akinek ráadásul igencsak férfiasan vastag is volt. Hát hogy is mondjam...

Tőle olyanokat spricceltem, hogy nem győztem ágyneműt mosni, de még az ágyam mellett a falon is őrzöm a közös nyomainkat mind a mai napig! :D

A 23centis srác idén nyári kaland volt, sajnos külföldi. Már akkor kívántam, mikor megláttam neki a nudista strandon lankadt állapotában. Elképesztően izgató látvány volt ahogy lépkedett és verdeste a combjait. Egyből tudtam, hogy kell nekem, ki kell próbálnom! Szerencsére könnyen elcsábítottam, szingli volt. Az első szexnél ahogy belém hatolt vele, leírhatatlan milyen jó érzés volt. Már attól elmentem, pedig belém se ment tövig. Mámorító volt. A röhej az az egészben, hogy a 3 pasi közül ő bírta legkevesebb ideig. Pár perc alatt elélvezett mindig. De addig bocs a kifejésért, megb.szott mint állat! Minden nagy lökésétől remegett a testem, annyira imádtam! Folyt a víz rólam ahogy megdöngetett és sikítva élveztem örömömben!

Jó volt utána lenyalogatni, simogatni azt a hatalmas férfiasságát! Mindent barátnőm irígyelt akinek elmeséltem,

megmutattam... xddd

2023. dec. 28. 11:55
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Szeretem az ilyen kérdéseket. Itt kibújik a szög a zsákból. Amit amúgy kb mindenki tud. Az, hogy egy nagy farokkal nem tud versenyezni semmilyen szinten már egy átlagos sem.
2023. dec. 28. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Pont ezekért vagyok eszméletlen hálás az égnek, hogy nagy kolbászt kaptam. Nem tudom elképzelni milyen lehet kisfarkúnak lenni. De még átlagos is ezek szerint nem sokat ér.
2023. dec. 28. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon jó 🤫
2023. dec. 28. 12:28
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Hozzászoktál a jóhoz.Igen,menj nagy farkúakhoz,nem kell hazudozni senkinek,hogy számít a férfi egésze.

Üdv.

Komplexusos kisf..szú.

2023. dec. 28. 13:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!