Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom ennyire a nagy péniszre?
Sokáig csak átlagos/kicsivel volt dolgom, de az utolsó barátomnak nagy volt. Közösen mértük és 19-20 centi között volt. Kerületet nem mertem, de mysize 68-as volt jó rá, sem a sima durex sem az XL nem.
Viszont szakítottunk 3 hónapja. Azóta megint csak átlagos méretekkel találkoztam. De mióta tudom, hogy milyen élvezetes egy nagy, nem tudom beérni egy átlagosnál. Lehet ezen változtatni vagy ezek után csak a nagy lesz jó?
Lehet változtatni.
Ne legyél ennyire olcsó, és keress olyat aki anélkül is tud bánni vele, hogy féltengely méretű farka lenne.
Neagyisten kívánom, hogy szeress bele az egyik partneredbe és máris új impulzusokkal fogsz találkozni szex közben, ha kicsi, ha nagy neki
Elég sok barátnőm/szexpartnerem volt. Gazdag, jóképű tini voltam nagy pénisszel. Mar 3-an mondták nekem, hogy elrontottam a szexuális életüket, mert azóta nem tudják élvezni az átlagos péniszt 😂. Voltak exek, akik visszajártak, voltam férjes, gyerekes nőkkel. Mind imádta a péniszemet.
Ez csak a gyakorin megy, hogy jó az átlag méret. A f*Szt jó, csak beérik vele vagy még nem tapasztalta meg a nagy méretet.
ma 10:34
Fene se tudja. Effektíve nekem se kicsi, de velem többször szakítottak. Mondjuk emberi okokból. De volt aki visszajárt, volt aki nem. De elmondásuk alapján az emberi rész hiányzott nekik.
Akkor most vagy hazudtak, vagy a f*sztudja.
Igazából nem a méreten múlik, hanem hogy hogyan tudod használni.
Akinek nagy mérete van, talán annyi helyzeti előnye van, hogy nem baj ha nem tudja jól használni mert legalább nagy és méretből adódoan jó érzés a nőnek, és később tűnik fel neki hogy a csávó amúgy egy nagy nulla.
Nem lehet változtatni. Én évek óra nem is próbálkozom párkapcsolattal, nagyfarkú szeretőim vannak. 🤷♀️
36N
#6 Ez.
A mostani barátomnak is nagy és vastag. Legelső alkalommal amikor betette attól elélveztem. Sokszor nincs időnk hosszú menetekre, de simán elmegyek 5 perc alatt is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!