Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vágyom ennyire a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom ennyire a nagy péniszre?

Figyelt kérdés

Sokáig csak átlagos/kicsivel volt dolgom, de az utolsó barátomnak nagy volt. Közösen mértük és 19-20 centi között volt. Kerületet nem mertem, de mysize 68-as volt jó rá, sem a sima durex sem az XL nem.

Viszont szakítottunk 3 hónapja. Azóta megint csak átlagos méretekkel találkoztam. De mióta tudom, hogy milyen élvezetes egy nagy, nem tudom beérni egy átlagosnál. Lehet ezen változtatni vagy ezek után csak a nagy lesz jó?

2023. dec. 28. 10:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
csak a nagy lesz jó neked, törődj bele
2023. dec. 28. 10:32
 2/23 StevenUp ***** válasza:
36%

Lehet változtatni.

Ne legyél ennyire olcsó, és keress olyat aki anélkül is tud bánni vele, hogy féltengely méretű farka lenne.

Neagyisten kívánom, hogy szeress bele az egyik partneredbe és máris új impulzusokkal fogsz találkozni szex közben, ha kicsi, ha nagy neki

2023. dec. 28. 10:33
 3/23 anonim ***** válasza:
56%

Elég sok barátnőm/szexpartnerem volt. Gazdag, jóképű tini voltam nagy pénisszel. Mar 3-an mondták nekem, hogy elrontottam a szexuális életüket, mert azóta nem tudják élvezni az átlagos péniszt 😂. Voltak exek, akik visszajártak, voltam férjes, gyerekes nőkkel. Mind imádta a péniszemet.

Ez csak a gyakorin megy, hogy jó az átlag méret. A f*Szt jó, csak beérik vele vagy még nem tapasztalta meg a nagy méretet.

2023. dec. 28. 10:34
 4/23 StevenUp ***** válasza:
81%

ma 10:34

Fene se tudja. Effektíve nekem se kicsi, de velem többször szakítottak. Mondjuk emberi okokból. De volt aki visszajárt, volt aki nem. De elmondásuk alapján az emberi rész hiányzott nekik.

Akkor most vagy hazudtak, vagy a f*sztudja.

Igazából nem a méreten múlik, hanem hogy hogyan tudod használni.

Akinek nagy mérete van, talán annyi helyzeti előnye van, hogy nem baj ha nem tudja jól használni mert legalább nagy és méretből adódoan jó érzés a nőnek, és később tűnik fel neki hogy a csávó amúgy egy nagy nulla.

2023. dec. 28. 10:39
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem lehet változtatni. Én évek óra nem is próbálkozom párkapcsolattal, nagyfarkú szeretőim vannak. 🤷‍♀️

36N

2023. dec. 28. 10:46
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Már a puszta látványa is sokkal izgatóbb, még lankadtan is! Mereven meg főleg! Tiszta lucskos leszek, mielőtt hozzámérne! Imádom megfogni, bekapni, szopni! Dugásnál mámorító ahogy kitölt, feszít, érzed magadban, nem pedig csak katangol benned mint egy kicsi! Képes hozzádférni vele extrémebb pózokban is! A legtöbb nagyfarkú pasi magabiztos, jó az ágyban. (Van kivétel, de nem annyira gyakori szerencsére!) De még a bénább 20centis is szexibb, mint egy 13 centis még ha az utóbbi igyekszik is, nehezebben izgulok fel, vagy élvezek el egy kis méretű faroktól! A nagytól egy 2 perces gyors menettől is simán tud orgazmusom lenni, nem kell megjátszanom.
2023. dec. 28. 10:51
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi a legtöbbünk ilyen. Én és az összes barátnőm is a nagyot szeressük. Egyszerűen sokkal jobb érzés, főleg a vastagság.
2023. dec. 28. 10:51
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

#6 Ez.

A mostani barátomnak is nagy és vastag. Legelső alkalommal amikor betette attól elélveztem. Sokszor nincs időnk hosszú menetekre, de simán elmegyek 5 perc alatt is.

2023. dec. 28. 10:53
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok, de pont ezért elég sok lány barátommal beszéltünk már a szexről, pasikról. Hát egytől sem azt hallottam, hogy a kicsit/átlagosan szeretik.
2023. dec. 28. 10:58
 10/23 anonim ***** válasza:
47%
Hát mondjuk nem csodálom, elvégre aki szeretni nem tud, az minden mást akar csak. Annak a saját élvezete a fontos.
2023. dec. 28. 11:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!