Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes lettem 18 évesen , van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem 18 évesen , van ebből kiút ?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok . Teherbe estem . Védekeztünk gumival mindvégig . Odafigyeltünk nehogy baj legyen . Talán 2x csináltuk gumi nélkül de akkor is ki vette időben és nem bennem ment el . De ez olyan fél évvel ezelőtt lehetett . Most fogok érettségizni , az apuka katonai főiskolára jár még 2 éve van . Fizetést kap , én nem dolgozom .

A szüleim nagyon szigorúak , még nem tudják , sőt még a párom sem . Nem tudom hogy mondjam el . A parom biztosan támogatna . Beszéltünk már egyszer erről , mivel ez ezzel járhat . Akkor is mondta hogy ő ha besikerülne nem bánná . Én szeretném megtartani , de felek hogy a szüleim nem engednék .

Egy hete tudtam meg . 5 napot késett és nekem sosem szokott , mindig pontos ezért inkább csináltam egy tesztet és pozitív lett . Nem tudom most mit csináljak . Nem vagyok egy kis K***a első barátom és egy éve együtt vagyunk . Otthon nem maradhatok mert tényleg meg szeretném tartani a gyereket . Már ha ennyire vigyáztunk és így is jönni akart akkor oka van és a lelkiismeretemmel sem tudnak elszámolni .

Szerintetek mit tudok tenni ? Hogy mondjam el bárkinek is ? Van kiút , hogy jó vége legyen ?

2023. dec. 26. 14:00
1 2
 1/18 StevenUp ***** válasza:
18%

Fél évvel ezelőtt lettél terhes. Tehát több mint a felén túl vagy. És senkinek nem tűnt fel? És neked is csak abból, hogy késett?

Ez több szempontból is érdekes...

2023. dec. 26. 14:03
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Ha a párod rendes akkor neki mond el először, utána jöhetnek a szüleid, kezdve azzal aki nem olyan túl szigorú.

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! :)

2023. dec. 26. 14:06
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem fél éve . Azt csak azért írtam , hogy tényleg vigyázunk . Valószínűleg most lettem terhes Decemberben . Eddig semmi jele nem volt . Egyedül a vérzés kimaradása volt a jel és most sincs semmi más . Holnap megyek nőgyógyászhoz , akkor többet fogok tudni .
2023. dec. 26. 14:07
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kamu. És fél évig menstruáltál, amíg terhes voltál,vagy hogy? Nőgyógyásznál voltál? Az a biztos, ugye tudod? Ha gumi nélkül csináljátok, van esély a terhességre, ezt nem tudtad?
2023. dec. 26. 14:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer . Utoljára fel éve csináltuk gumi nélkül és akkor nem estem teherbe . Azt csak azért írtam hogy tényleg mindvégig vigyáztunk . Egészen mostanáig rendszeres volt a vérzésem
2023. dec. 26. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tétovázz mert később nem lesz mód a döntésre.
2023. dec. 26. 14:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj minél hamarabb nőgyógyászhoz, ha valóban az vagy, még mindig van idő dönteni.
2023. dec. 26. 14:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg mindvégig vigyáztunk"

Ezt pont te magad cáfoltad meg. :) A "majd időben kihúzom" az nem védekezés, hanem szerencsejáték.

Az meg, hogy gumi mellett terhes legyél, nos... vagy valami minőséghibás gumi volt, vagy mégsem védekeztetek.

Egyébként: van fizetése, te meg felnőtt vagy. Bár aggasztó, hogy a jelek szerint még az őszinte kommunikáció sem működik...

2023. dec. 26. 14:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre még ne fessük a falra az ördögöt, amíg egy nőgyógyász nem vizsgált meg. A terhességi teszt sem 100% biztos.
2023. dec. 26. 14:30
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog tetszeni, és lehet pontozni, de abortusz. Teljesen egyértelmű, mert tönkre teszed másképpen az életed, a gyerek életét, és az apja életét. Nincs olyan, hogy jönni akart, ez egy biológiai folyamat, nem lélek, hanem egy sejtcsomó jelenleg.
2023. dec. 26. 14:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!