Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Céges rendezvényen szaunában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Céges rendezvényen szaunában szerintetek mi lehet az etikett?

Figyelt kérdés

Céges karácsonyi rendezvényen lesz lehetőség szaunázásra.

Szerintetek ebben az esetben is rendesen, meztelenül kellene oda bemenni? Kollégákkal azért más a helyzet mint egyéb esetben. Kicsit fura lenne. Nők, férfiak vegyesen dolgoznak nálunk.

Én nem vagyok szégyellős, de másokat se szeretnék zavarva hozni. Vagy ebben az esetben fürdőruha viselése az alternatíva? Nem tudom a többieknek mi a hozzáállasuk a dologhoz. Mit gondoltok?

2023. dec. 18. 10:10
1 2 3 4
 11/40 veterán vas ***** válasza:
100%

A szauna etikettnek megfelelsz, ha az ajtónál feltüntetett piktogramok szerint viselkedsz.

Vagyis:

-száraz bőrrel és papucs nélkül lépsz be,

-lepedőt/törölközöt terítesz magad alá,

-nem hangoskodsz,

-nem eszel/iszol,

-nem rázod/söpröd magadról az izzadtság cseppeket,

-ha saját "felöntést" szeretnél, akkor kikéred a benntülők hozzájárulását.

Egyedül a fürdőruháról nem te döntesz, de általában arra is találsz utalást a bejáratnál.

2023. dec. 18. 11:37
 12/40 anonim ***** válasza:
14%
Az alapszabály, hogy a főnököt le kell szopni!
2023. dec. 18. 16:58
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

En tuti meztelen lennek ha ilyen esely adodna, egy jó esely lenne hogy megmutassam magam a kollegaknak/kolleganoknek, de minket sajnos nem visznek ilyen helyre😪

33/N

2023. dec. 19. 06:42
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a többiek is meztelenek, akkor már ugyan mind1, mi baj lehet belőle?
2023. dec. 19. 07:08
 15/40 anonim ***** válasza:
86%
Ha a tobbiek is meztelenul lesznek, akkor meztelenul, ha nem akkor fudoruhaba.
2023. dec. 19. 13:46
 16/40 A kérdező kommentje:
De ez már csak akkor derül ki ha ott vagyok. De ha nem kell fürdőruha, odáig se venném fel
2023. dec. 19. 13:50
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen bizonytalan esetekre és ismeretlen helyekre, van egy bevált megoldásom:

Egy régi lepedőt hosszában kettévágtam és beszegettem.

Lett egy kb. másfél méter hosszú 50cm. széles sima fehér anyag.

Ezt a derekamra tekerem, így lépek be a kamrába.

Ha fürdőruhában vagy lepedőben ülnek akkor én is "öltözöttnek" számítok, hiszen nem látszik semmi, ugyanakkor mégsem valami nylon/poliaid/elasstán.....műanyagba izzadok bele.

Ha viszont teljesen tesztilmentes a hely és a társaság, akkor leülök egy mozdulattal lehet "nyitni".

Amúgy eléggé kínos meztelenül belépni egy olyan társaságba, ahol mindenkin f.ruha van, de az is égő, amikor belépsz a meztelenek közé és a szűk kamrában kezded lerángatni magadról a gatyát.

Ezzel a lepedődarabbal mindkét esetben könnyű alkalmazkodni a társasághoz.

Különben bármennyire textilmentes a szauna, az öltöző és a kamra között általában amúgy is van valami az emberen....

2023. dec. 19. 15:09
 18/40 anonim ***** válasza:
84%
Miert baj az, ha odaig felveszed? Lehet csak a szauna reszlegbe kell levenni.
2023. dec. 19. 16:50
 19/40 anonim ***** válasza:
29%

Számomra nem az a kérdés, hogy mi az etikett a céges szaunázásban, hanem az, hogy miért kell céges fürdőzést meg szaunázást szervezni.

Nem sikerül ezer más lehetőségből választani valamit?

2023. dec. 19. 16:55
 20/40 anonim ***** válasza:
92%
Miért, mi baj a furdozessel?
2023. dec. 19. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!