Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim lefotozott mikozben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim lefotozott mikozben szexeltuk es a kepet most talaltam meg a telefonjaban, hogyan bizhatnek meg benne ezutan? Mit tennetek a helyemben mit mondjak?

Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek attol is nagyon felek hogy elkuldte valakinek
2023. dec. 11. 23:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem az exem sokszor pózolt velem miközben ALUDTAM!

Egyszer még meg is lovagolt. Igen ebben a történetben ő a nő.

Nem éreztem azt, hogy ezzel akkora gond volna.

VISZONT, ha te úgy érzed ezzel elárulta a bizalmadat, akkor beszélj vele erről, mit gondolt erről. Aztán döntsd el mit szeretnél tenni.

2023. dec. 12. 01:09
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem egyik kommentelőnek se volt meg itt soha párkapcsolata. Ha lett volna, tudnák hogy ilyesmi mindig van... 🤷‍♀️
2023. dec. 12. 06:54
 13/20 anonim ***** válasza:
18%

Hogy tudott szex közben úgy fotót csinálni rólad, hogy még észre sem vetted?....

Kicsit furcsa nekem.🤔

2023. dec. 12. 07:55
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Kiegészíteném, amit #3. írt. Miután lefotóztad bizonyítékként a telefonját, és átküldted magadnak a képet, az ő telefonjából kitörlöd, és biztos, ami biztos, fényképezel egyet vele, hogy a helye is felülíródjon, nehogy vissza tudja álíltani. (Majd ezt is kitörlöd.) Aztán kidobod, mint macskát ****ni, és elgondolkozol azon, hogy érdemes-e megtenni a feljelentést? Ugyanis ez komoly bűncselekmény.
2023. dec. 12. 08:26
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

#8, #11: Tudjátok, ez olyan, mint maga a szex. Ha akarjátok, akkor egy tök jó dolog, de ha nem, akkor meg egyenesen tilos. Minden azon múlik, hogy az illető beleegyezett-e. Ha igen, akkor onnantól ez az ő döntése, és szabad. Ugyanis mindenkinek joga van eldönteni, hogy szeretné-e, ha készülne róla intim kép, vagy sem.

Továbbá ez azért is problémás, mert ezzel vissza lehet élni. És könnyen lehet, hogy nem csak ez a pasas nyúl magához arra a képre, hanem a haverjai is. Aki ilyen sunyi, attól simán kitelik. Sőt, ami még ennél is magyobb baj, hogy ez alapot adhat zsarolásra. Nekem munkakörömből adódóan van rálátásom ezekre az esetekre, és meglepően sok olyan eset van, amikor egy intim képet az egyik fél zsarolásra használ fel. Vagy egyszerűen csak közzéteszi. Aztán azt a franc se fogja eltüntetni az internetről.

#12: De, sőt, le merném fogadni, hogy komolyabb kapcsolataim voltak, és van, mint neked. Csak tudod, van, aki tiszteli is a másikat, és nem csak egy tárgynak tekinti.

2023. dec. 12. 08:34
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

#15 Teljesen egyetértek veled.

Én is csináltam képeket a páromról, sőt még videó is van róla ahogy lovagol.

DE MINDEGYIK ELŐTT MEGKÉRDEZTEM HOGY EZT MEGTEHETEM-E, ILLETVE HOGY ZAVARNÁ-E!!

Tisztelem a páromat annyira hogy kikérem a véleményét.

Ez rohadt sunyi dolog volt tőle.

Ezek után megbízni egy ilyenben.

Nem sértésként írom, de aki ezt ilyen sunyi, aljas módon teszi, nem közölve ezt a másikkal, annál valami nincs rendben.

A hangfelvételt én is jó ötletnek tartom, ahol tisztán hallani hogy azt kéred tőle hogy törölje.

Ez a későbbiekben még jól jöhet.

Szóval ja...ez egy sunyi, gerinctelen húzás volt tőle.

A minimum hogy erről előtte megkérdezem a másikat, hogy ő egyáltalán beleegyezik-e!

Sajnálom hogy ilyet fogtál ki.

2023. dec. 12. 08:54
 17/20 anonim ***** válasza:
13%

1. Hogy bíztál te benne eddig, ha turkálsz a telefonjában?

2. Hogy bízhat ő benned ezután, ha turkálsz a telefonjában?

3. Néma gyereknek anyja se ...

2023. dec. 12. 09:04
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
Töröld a telefonjából a képet.Majd őt is.
2023. dec. 12. 10:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeteket
2023. dec. 12. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
17%

Miért nem törölted ki akkor.

De például én is lefotózom a barátnőm, meg amin ketten vagyunk, de soha senkinek nem mutattam még meg.

2023. dec. 12. 15:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!