Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim lefotozott mikozben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim lefotozott mikozben szexeltuk es a kepet most talaltam meg a telefonjaban, hogyan bizhatnek meg benne ezutan? Mit tennetek a helyemben mit mondjak?

Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek attol is nagyon felek hogy elkuldte valakinek
2023. dec. 11. 23:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Szakítás. Most.
2023. dec. 11. 23:58
 2/20 anonim ***** válasza:
16%

Hát látnunk kéne a képet, hogy véleményt mondjuk. :)))))

Amugy meg világosan mond el neki, hogy semmilyen körülmények között sem szeretnél ilyen képeket magadról, szóval ne csinálja.

2023. dec. 12. 00:02
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Átküldöd saját magadnak hogy legyen bizonyíték, illetve lefotózod a telóját a képpel együtt a kezedben.

Második lépésként kib.szod mint a macskát sz.rni aki az engedélyed nélkül ilyen kis sumák g.ci. S asszem' még finoman fogalmaztam 😂

2023. dec. 12. 00:15
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Gusztustalan féreg az ilyen, dobd
2023. dec. 12. 00:24
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
Fotózd le te is...
2023. dec. 12. 00:34
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Töröld a képet az összes létező adattárolójából. Vagy kérd erre, vagy te magad tedd. Ha nem hajlik rá, mond, hogy feljelented. Ha pedig még ez után sem teszi, tényleg jelentsd fel.
2023. dec. 12. 00:41
 7/20 anonim ***** válasza:
51%
#6 ezért kell előtte bizonyítékot gyűjteni ;) hasznos, ha előtte a telódat hangfelvételre állítva szépen felveszed az egész diskurzust amit erről folytattatok. Ha ő sumák volt, akkor játssz te is a saját szabályai szerint.
2023. dec. 12. 00:44
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
Együtt vagytok, csinált magának rólad egy képet, amire magához nyúl,ha nem vagytok együtt és ezen ki vagy akadva?Én örülnék a pasim engem akar nézni, nem más nőket.Tetszene és izgatónak tartanám,és legközelebb jó alaposan leszopnám, imádnám, ha ennyire oda lenne èrtem!De nem minden nő egyforma az tény.A válaszolókat sem értem... Irigykedtek? :D
2023. dec. 12. 00:51
 9/20 anonim ***** válasza:
8%

*ha nem vagytok együtt szexuálisan,mert éppen távol vagytok egymástól

Kimaradt egy rész az előző kommentből.

2023. dec. 12. 00:52
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
#8 semmi gond nem lenne ezzel HA megkérdezi előtte és a másik fél leokézza. Itt viszont sunyítva csinált lesifotókat, ami teljesen más kategória!
2023. dec. 12. 00:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!