Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A női fenéknek van egy bizonyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női fenéknek van egy bizonyos szaga alapjáraton is?

Figyelt kérdés

19 éves férfi vagyok, ez az első párkapcsolatom ahol eljutottam a szexig is. Már az első alkalomnál is éreztem enyhébb szagot de azért gondoltam, mert akkor úgy jött át a barátnőm hozzánk, hogy suli után nem tusolás után.

De azóta volt hogy úgy aludt itt hogy otthon náluk letusolt és szex közben olyan fura szagú a feneke. Kutyapózban éreztem legjobban. Ő meg nagyon élvezte a szexet úgy és én meg totál kizökkentem, hogy nagyon erős rossz szagot éreztem.

Ez normális? Mivel mással még nem feküdtem le így nem tudom, hogy mi van. Haverommal akivel beszéltem ő azt mondta, hogy a puncinak is van egy fajta szaga de ez nagyon erős. Rossz, kellemetlen, és nem a punciból jön az a fura benne. Farmeron keresztül egyébként nem éreztem, szóval mikor ruhába van nincs semmi

2023. dec. 10. 20:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem mossa, de az is lehet, hogy állandóan fingik.
2023. dec. 14. 23:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!