Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A női fenéknek van egy bizonyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női fenéknek van egy bizonyos szaga alapjáraton is?

Figyelt kérdés

19 éves férfi vagyok, ez az első párkapcsolatom ahol eljutottam a szexig is. Már az első alkalomnál is éreztem enyhébb szagot de azért gondoltam, mert akkor úgy jött át a barátnőm hozzánk, hogy suli után nem tusolás után.

De azóta volt hogy úgy aludt itt hogy otthon náluk letusolt és szex közben olyan fura szagú a feneke. Kutyapózban éreztem legjobban. Ő meg nagyon élvezte a szexet úgy és én meg totál kizökkentem, hogy nagyon erős rossz szagot éreztem.

Ez normális? Mivel mással még nem feküdtem le így nem tudom, hogy mi van. Haverommal akivel beszéltem ő azt mondta, hogy a puncinak is van egy fajta szaga de ez nagyon erős. Rossz, kellemetlen, és nem a punciból jön az a fura benne. Farmeron keresztül egyébként nem éreztem, szóval mikor ruhába van nincs semmi

2023. dec. 10. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a vagináját érzed. Néha ott szoktak nagyon erős szagok lenni, az kizárt hogy a hátsója lenne

Szerinted ő nem érezné magán? Bár az is fura hogy a vagináját nem érzi. De pont lehet ez az, mert a saját nemiszerve szagát nem érzi

2023. dec. 10. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Egyéne válogatja. De kétlem, hogy ha frissen tusolt és megmosakodott ott is rendesen, akkor büdös lenne.

Lehet csak simán ápolatlan…

Vagy - és ez is lehetséges - nincs meg a kémia. Azt mondják az okosok, hogy akinek nem tetszik a természetes illata, azzal nem klappolsz kémiailag, ilyen vagy olyan okokból.

2023. dec. 10. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok. Hozzátenném, ha esetleg valamilyen altáji fertőzése van, az lehet büdös!
2023. dec. 10. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Az inkább punci szag lesz, lehet valami nem okés lent. Én is jártam így, következő alkalommal (1 hét múlva) már nem volt neki
2023. dec. 10. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Mindenki fenekének van alap szaga. Igen, mindenkinek, minden esetben. Nem kell ezt csillámporba forgatni, a fenéknek fenék szaga van, a vaginának vagina szaga, a pénisznek pénisz szaga. Egyik sem orrfacsaró bűz, hanem egy normális alap testszag. Szerintem amit te leírtál, az már nem normális.
2023. dec. 10. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért szagolj meg egy másikat is...
2023. dec. 10. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Azert legközelebb nyald ki rendesen bro
2023. dec. 10. 23:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Egészséges tiszta embernek nincs szaga
2023. dec. 11. 00:43
 9/11 Oldfire ***** válasza:
Egy alapos fürdés szokott segíteni...
2023. dec. 11. 08:23
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
A szagok tudnak kiábrándítóak lenni.. azt tudd, hogy szakítás lesz , mert meg fogsz tőle undorodni hamarosan..
2023. dec. 11. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!