Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Mennyi idős kortól "illene" elkezdeni élni a szexuális életet?

Figyelt kérdés
Nemrégiben tudtam meg, hogy a 13 éves lányom lefeküdt egy fiúval. Azt mondta, szó szerint idézve: tényleg olyan volt mint egy filmben, nagyokat nyögtem, és olyanokat mondtam, hogy ahhh miközben a fiú rám mászott és nem akart engedni, de élveztem, azóta már még egyszer csináltuk. Ez szerintetek normális, nem tudom mit mondjak erre, aztt tudtam, hogy a lányom együtt van ezzel a fiúval aki amúgy kedves, okos, jó fej... De ez normális???

2023. dec. 9. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves a srác?
2023. dec. 9. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem normális, korai volt
2023. dec. 9. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát most már tökmindegy ha meg lett dugva. Annyit mondj neki hogy használjanak gumit mert nincs még kedved unokázni.
2023. dec. 9. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Leultel vele beszelgetni amugy, mikor eloszor menstrualt, vagy csak ugy, vagy mikor feltunt a szinen a fiu? Negyven eve is volt olyan, aki lefekudt. De az a kerdes, te megtetted, amit szulonek kell, nem az iskolanak?
2023. dec. 9. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szuper, hogy ennyire megbízik benned a gyermeked. Már megtörtént, szóval ne örlődj azon, hogy mikor "illett" volna. Inkabb mond, hogy használjon mindig óvszert.
2023. dec. 9. 21:07
 6/11 anonim válasza:
100%
Hát...... Nem ártott volna azért felvilágosítani ennyi idősen már meg kell mondani a nemi jellegű dolgokat
2023. dec. 9. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Az az egyéni érettségtől függ. 13 évesen szerintem pont belefér már, ha korán érő. Én 2 lánnyal is lefeküdtem akik 13 évesen vesztették el, meg a húgom is 13 évesen kiverte egy fiúnak, bár ő még szűz
2023. dec. 9. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
,,olyanokat mondtam, hogy ahhh'' Remélem ez troll kérdés 😂 ha nem, az elég ciki,hogy már járt benne a kukac és így nyilatkozik,látszik mennyire érett a szexualitásra
2023. dec. 10. 02:47
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem korai, védekezzenek.
2023. dec. 10. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Sorstársa leszel Matisz papának.
2023. dec. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!