Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik már lemondtak a szexuális életükről?

Figyelt kérdés

Akár testi, lelki vagy egyéb okok miatt.

Miért alakult így?

Mennyire lehet megbarátkozni ezzel?

2023. dec. 8. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos az utolsónak igaza van. Meg fogjátok bánni.

Én 22 év (nem éppen jó szexuális élettel) házasság után lelépett a férjem.( Nem volt jó vele de nem akartam megcsalni, ezért inkább nem szexeltem vele (se). Tudom ezért is lépett le. Azt sajnálom hogy az évek alatt mennyi lehetőséget hagytam ki

Most van egy párom, és nagyon jó vele a szex

Szóval nehogy megbánjatok hogy benne ragadtok egy sz@r kapcsolatban

N

2024. jan. 22. 20:45
 22/31 anonim ***** válasza:
54%

21 Már bocs de te is egy balek vagy. Nem volt jó a szex. Érdekes, hogy 22 év alatt nem tudtad neki megtanítani mit szeretsz, hogy nem volt köztetek meghitt pillanat amikor elmondhattad volna. 1-2 év elmegy oké de milyen kapcsolat már az hogy 22 évig nem tudtok beszélgetni róla.

Megsúgom én sem vagyok túl tapasztalt, szexeltünk én elélveztem ő nem de mindig azt mondta hogy jó volt. Elején próbáltam kinyalni de elhúzott gondoltam talán nem szereti. Azt hittem neki ilyen a szex. Aztán ritkábban kívánta.

Ezen az oldalon bukkantam a válaszra. Azt gondolta én csak kötelességből nyalnám ezért nem akarta. Meggyőztem, azóta más lett.

De magától ő se tudta volna elmondani. Én bezzeg elmondtam még azt is, hogy szeretem ha alulról végignyalja az elején de közben már nem annyira jön be akkor már a ritmus kell, ha cumizik. Hát miért nem tudta ő is elmondani? Ilyen balekok vagytok ti nők??

2024. jan. 22. 21:04
 23/31 anonim ***** válasza:
87%

22 képzeld milliószor próbáltam vele megbeszélni 22 év alatt

De nem hallotta meg vagy nem akarta vagy nem tudta úgy csinálni ahogy nekem jó

Arra probáltam rámutatni hogy az elején mi nők a rózsaszín ködben nem erre koncentrálunk, hanem a belső ertékeire, gyerekek után derül fény arra hogy esetleg nem osszeillők vagyunk ezen a téren.

A mostani páromnak nem kellett elmondani mire vágyom, mert annyira figyel rám, az apró rezdüléseimre. Mondhatom azt hogy ő szeret, és önzetlen, és mivel nekem jó állandoan szexelni akarok vele

A volt férjem pedig hiába szeretett, önző volt

(Igen , valóban nem kommunikáltam le a volt férjemmel azt hogy nagyon kicsi van neki és nagyon gyorsan elmegy, nem akartam megbántani amiről úgy sem tehet)

2024. jan. 23. 08:14
 24/31 anonim ***** válasza:
46%

#9: Ez a tipikus öngól. Ha nem így állnál hozzá, akkor mások sem tennék ezt veled. Így csak magaddal tólsz ki. De sajnos sokan vannak, akik azt imádják, ha sajnáltathatják magukat. Csak aztán ne csodálkozz, ha azt mondják, hogy megérdemled, hiszen magadnak köszönheted.

Az ember sok csalódáson megy át, míg megtalálja az igazit, de így van ez az élet minden területén. Ingyen ajándék csak a nagyon szerencséseknek jár. Túl kell lenni sok pofáraesésen, hogy aztán az ember értékelhesse azt, aki majd tényleg megérdemli. De aki feladja az elején, nincs kitartása, az nem érdemel jutalmat.

2024. jan. 23. 09:41
 25/31 anonim ***** válasza:
43%

23 Milliószor próbáltad?? Mindegy, lehet jobb is megszabadult tőled.

Elképzelem, hogy a feleségem, akivel közösen tervezek, elfordul szexuálisan míg én akarnám és nem merül fel a miértnél, hogy neki mi a baja? Gondolom mondtál mindenféle indokot csak az igazat nem.

Nagy a puncid van ilyen, de ki is nyalhatott volna akármi nem hiszem el hogy nem tette volna meg. Főleg ha nincs nagy mérete még kompenzál is.

Voltam egyszer így hogy ignoráltak, elején türelmes voltam majd épkézláb indok nélkül megmondtam, hogy akkor másnál keresem majd. A válasz ha neked az jó. Úgy is lett.

Mint kiderült utólag a nincs kedve mögött az volt hogy szerelmes lett mellettem.

2024. jan. 23. 18:48
 26/31 anonim ***** válasza:
59%

25

Mekkora egy f@rok vagy! Nem szoktam itt a gyakorin hülyékkel leállni vitatkozni, de most nem bírok magammal.

Képzeld mióta elváltunk nagyon jó a kapcsolatunk, ő kérdezett rá hogy ugye nekem nem volt vele kielégito a szex és tudja hogy nem akartam megbántani azért nem mondtam el az igazat.

Nem nagy a puncim, neki volt kicsi..

Igen, valóban kompenzált,ki is nyalt, több orgazmusom is volt egy alkalommal, de az nem tudja pótolni azt hogy kicsi és 3 perc alatt elmegy.

Kiegeszités: ő hagyott el, 1 három hónapos kalandért, amit azóta százszor megbánt. Én jártam jobban , azóta van szexuális életem

2024. jan. 23. 20:32
 27/31 anonim ***** válasza:
38%

26 Te írtad, hogy nem szexeltél vele, ezért hagyott el. Magyarul nem egy kalandért hagyott el, hanem miattad volt kénytelen menni.

A puncid nagy, hacsak nem 10cm alatti a pénisze, ami szélsőséges.

Úgy látszik te voltál aki nem is szerette őt. Kinyalt és többször volt orgazmusod, de te mégsem akartál vele semmit?

Ilyen hideg, gáz, önző nőktől óvjon az Isten...

Ilyenkor eszembe jut, egyeseknek mit jelent a másik. Teszem azt beteg lesz otthagyod, megsérül ott hagyod és ne mond hogy nem, mert olyan dologért is lekoptattad, ami az elején is megvolt nem később jött.

Erre írtam, hogy jobb, hogy szabadult egy ilyen nőtől.

Az élet legtöbbször visszaadja ezt ám, majd jusson eszedbe, ua nem úgy alakulnak a dolgok ahogy itt meseszerűen ecseteled az új fantasztikus életed. Pfff

A golyóimat nem nyalhatnád meg.

2024. jan. 23. 21:04
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

27 Jesszusom 🤣🤣

Ebbe most beletrafáltál 🤣

Először is szexeltem vele, de ritkán mert nem volt jó nekem!! Mit nem lehet ebből érteni?

Azért vagyok rideg, mert nem szexeltem vele minden nap, mert nekem nem volt jó?

Egyébként egy baleset miatt amputálták a lábát, így éltem vele évekig, ami azt jelenti hogy ki kellett szolgáljam. Szóval a betegségről szóló rész nem állja meg a helyét...

Akkor nem , most viszont önző vagyok, hagyom hogy a párom kényesztessen, ő főz nekem, ő hordja fel a kocsiból a boltban megvásárolt dolgokat (végre nem nekem kell nőként) stb stb stb

Tehát megfordítom, kiszolgáltam, nem csaltam meg, szerettem, ő pedig mert kevesebb szexet kapott mint kellene, ezért lelépett egy másik nővel ,itt hagyva engem a két gyerekkel az rendben van ugye?

2024. jan. 24. 08:39
 29/31 anonim ***** válasza:
32%

28 Elég visszaolvasni a saját írásaid.

Nem szexeltél vele mert nem volt jó, aztán szexeltél vele de ritkán, aztán mégis jó mert ki is nyalt orgazmusig, de az sem volt elég stb.

Ja amputált lábbal csak úgy kapkodnak az ember után 😂

Hogy lépett le fél lábbal??

Kirajzolódik az igazság egyébként a sorok között.

2024. jan. 24. 09:34
 30/31 anonim ***** válasza:
78%

Simán lelépett, nem is rossz nővel. Magas jokepű és ruhában nem látszik rajta. És nagyon jó a szövege.

Én itt most befejeztem, látom te reménytelen vagy, valószínű azért itt szidod a nőket a gyakorim mert az életben egy nőt sem tudsz összehozni

A karma nem nálam, nálad már működik....

De ellentétben veled én nem kívánom neked....

2024. jan. 24. 13:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!