Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves Nő társaim! Akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nő társaim! Akiket párjuk egy fiatalabb lányért (23 éves, 12 év van köztük) hagytak el, hogy dolgozták ezt fel?

Figyelt kérdés

Nem mondott semmi, csak szakított, pár hétre rá megtudtam, hogy mi volt a szakítás oka.

Nekem ez nagyon nehezen megy, annyira rosszul érintett.

2023. dec. 6. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kövit is megint el fogja hagyni ha kiöregszik, ez már csak így megy
2023. dec. 7. 03:33
 12/16 anonim ***** válasza:
#9, én már utólag értem. Mert aki fiatal, azt könnyebb befolyásolni, irányítani, manipulálni. Izgalmas, mert be tudja magának törni.
2023. dec. 7. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt miért a szex kategóriába írtad?

Talán Párkapcsolat-ba lenne jobb.

Nyilván ha az ilyen alap dolgokat nem tudsz akkor nem is csoda ha ott hagyott.

2023. dec. 7. 13:53
 14/16 A kérdező kommentje:

A parkapcsolati temat nem talaltam, bocsi.

Jezusom, egy ilyen miatt hamar megiteled a masik szemelyet. Hamar itelkezel. Szep! 😅

2023. dec. 7. 14:36
 15/16 A kérdező kommentje:
De igazad van, nem vettem eszre a megfelelo temakort es biztos emiatt hagytak el.
2023. dec. 7. 14:38
 16/16 A kérdező kommentje:

Ahogy telik az ido kezdek rajonni en is. Az egyik baratnom is ugyan ezt mondta, amit te.

En mindig elmondtam, ha megkerdezte, higy mi a baj. Sose valaszoltam azt, hogy semmi, pont azert, hogy javitsunk vagy probaljuk megoldani a gondokat.

Mindig en alkalmazkodtam hozza es ezt az utobbi idoben mar meguntam, es lehet elege lett, mivel tobbszor mondtam.

2023. dec. 7. 14:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!