Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves Nő társaim! Akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nő társaim! Akiket párjuk egy fiatalabb lányért (23 éves, 12 év van köztük) hagytak el, hogy dolgozták ezt fel?

Figyelt kérdés

Nem mondott semmi, csak szakított, pár hétre rá megtudtam, hogy mi volt a szakítás oka.

Nekem ez nagyon nehezen megy, annyira rosszul érintett.

2023. dec. 6. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
a fiatalabb mindig jobb, ez ilyen. bár nemtudom a 23 éves mit akar, vagy mit hisz mi lesz ebből, mert hosszutavu nem lesz az biztos
2023. dec. 6. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Neked a fiatalabb énje jutott, annak a 23 éves lánynak meg a trottyos. Na? Hogy dolgozod fel, hogy te jártál jobban?
2023. dec. 6. 20:54
 3/16 A kérdező kommentje:
A srac 34, én 29.
2023. dec. 6. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
"Srác", aha, 34 évesen. Értem:) Szerintem ne bánkódj.
2023. dec. 6. 21:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha saját korodbeliért hagyott volna el akkor az jobban esne? Na pont ugyanúgy kell feldolgozni, mintha egy veled egykorúért lépett volna le - sz.rjál rá! Örülj neki, hogy megszabadultál attól aki becsapott és félrekúrt.
2023. dec. 6. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne mondjátok már hogy az a hat év ilyen sokat számít, nem biztos, hogy itt a kor miatt történt lehet, hogy egy sokkal jobb személyiség kedvesebb aranyosabb értelmesebb
2023. dec. 6. 21:57
 7/16 A kérdező kommentje:

Lehetseges, en viszont mindent megtettem. Egy eve valt el, utana ismerkedtunk meg. Nagyon turelmes voltam, elfogadtam a traumajat. Segitettem neki sokmindenben. Sose surgettem, mindig oszinten beszeltem, nalam ez nagyon fontos. Mondtam, ha valami nem oke, de ezt is kulturalt emberek modjan. Viszont o ezekre a beszelgetesekre sose reagalt, ha igen akkor is keveset.

Vegul, annyira segitettem, hogy o helyre jott engem meg lepattintott.

A vegen jol lett es en serultem.

Bar en vagyok a hulye, hogy elvalt szemelynem adtam eselyt.

2023. dec. 6. 22:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Exemmel 18 éves koromban jöttem össze, ő volt 28. 31 volt amikor szakítottunk, és egy 17 éves csajjal jött össze. Egy manipulatív ember volt, szóval sajnáltam a kiscsajt. Én örültem, hogy megszabadultam tőle.
2023. dec. 6. 22:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom!

Sose rudom megerteni ezt a ferfiakban, miert jobb egy fiatal, foleg egy 17? De mos komolyan, meg csak nem is magat tartja el, hanem a szulei ot.

2023. dec. 6. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:
#7 nem passzoltatok, kár rágódnod a múlton. Baby ismered a mondást: aki folyton a múltba tekint az s.ggel megy a jövőbe!
2023. dec. 6. 22:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!