Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy férfi kollégám,aki már többször próbálkozott be nálam szavakkal. 3x-4x vissza utasítottam,de most megígértem neki, hogy lesz köztünk valami. Azért mondtam neki igent, mert féltem, hogy ki fognak rúgni,mert ő hozott ide a munkahelyre. Mit tegyek?

Régebben le tiltott, mert vissza utasítottam és bunkón viselkedett velem....

2023. dec. 5. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után inkább magam keresnék masik munkahekyet ha nem állna le, nemhogy még le is feküdjek vele...
2023. dec. 5. 20:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Semmiképp sem fogok vele lefeküdni, viszont munkahelyet nem szeretnék váltani, nehéz anyagi körülmények között élünk...
2023. dec. 5. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Milliókat fizetnek neked havonta, hogy megérje sz.pni a melóért vagy mi? Avagy a szórakoztatóiparban dolgozol 😂

Lehet a fickó vitt be a helyre, de a főnököd dönti el meddig maradsz. Ahogy fent is írták, gyűjts bizonyítékot és ha mégis kirúgnak akkor egy csinos kis pert akaszthatsz a nyakukba ha ezért rúgnak ki.

2023. dec. 5. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Vannak tanúk? A tanúk a rendőrségen igazat vallanának vagy azt mondanák, hogy hazudsz? Készíts videófelvételt, telóval, stb. de úgy, hogy ne vegyék észre. A feljelentésben sorold fel őket tanúknak. A rendőrség egyből kiszúrja, hogyha hazudnak, és akkor ők is kapnak, ill. lehet, hogy ott már igazat mondanának eleve, bíróságon szintén.

Feljelentést azonban semmiképpen ne úgy tegyél, hogy bemész az utcáról a rendőrségre, és elrebeged, hogy mi a bajod, mert elhajtanak a fenébe, le se szarnak. Ügyvéddel menj, majd az szakszerűen tálalja a dolgot. Az ügyvédet eleve nem fogják elhajtani, és az ügyet még akkor is komolyan veszik, ha nem adna plusz infót, mint te, de azért mégis fog. Figyelembe kell venni, hogy a feljelentést felvevő fickó nem jogász, az ügyvéd meg az, ő a feljelentést eleve jogszabályokra hivatkozva teszi meg, és így tovább. Persze ennek ára van, de mindennek van ára. Spórolhatsz rajta, megcsinálhatod magadnak "okosba" csak hát ugye ennyi erővel az olyan, mint a semmihez se értő ember megépíti a házikóját, aztán vagy összedől, vagy nem.

Az emberek általában ügyvéd nélkül tesznek feljelentést, és csodálkoznak, hogy szar a rendőrség, nem csinál semmit. Hát ezért.

2023. dec. 6. 08:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!