Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szoktatok it a gyik-en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok it a gyik-en szexuális témákról beszélni? Ha igen, mennyi ismeretség után? Kort írjatok!

Figyelt kérdés
Nem szexchatre gondolok, hanem pl arra, hogy megismertek itt valakit, beszélgettek vele x ideig és utána. Esetleg átmentek más platformra.

2023. dec. 1. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 2, 3, 6 os kommentek valójában csak provokálóak, kötekedőek, nem a kérdésre válaszolnak.
2023. dec. 1. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
7es mizu, magadra ismertél, vagy mi ez a sértődöttség? A saját véleményem mondtam el, hogy én így használom ezt az oldat. Egy szóval sem mondtam, hogy tilos a privát, azt mondtam, hogy én itt írok, és nem fogom nézni az üzeneteket. Had döntsem már el én magamnak. Nyugodtan lehet négyszemközt beszélgetni, ha valakinek arra igénye van, nos nekem nincs. Én vagyok az etikátlan meg becstelen? Inkább amiket írtok néha, az az etikáltan, ezért nem kérek belőle. Köszi, hogy itt vagy, remekül szemléltetted és alátámasztottad amit írtam.
2023. dec. 1. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
10-es, én meg veszem magamnak a jogot, hogy ne legyek kíváncsi idegen emberek üzeneteire egy anonim fórumon. Ezen így kiakadni, hát nehogy rosszul legyél, mert valaki másképp gondolkozik.
2023. dec. 1. 14:12
 14/16 A kérdező kommentje:

12

Igen, ez nagyon szép csak az a gond, hogy nem az volt a kérdés, ki hogyan használja az oldalt. Ha nem szoktál ilyen témáról beszélni, annit kell írni hgoy nem szoktam. Ez a válasz a kérdésre. Azt pedig, hogy hogyan kell egy kérdésre lényegretörően válaszolni, már általános iskolában is tanítják.

2023. dec. 1. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Wow de ráléptem a tyúkszemekre. Sajnálom, ha magatokra ismertetek.

“ Ha nem szoktál ilyen témáról beszélni, annit kell írni hgoy nem szoktam. Ez a válasz a kérdésre.”

Ez vicces, mert ez történt. Én egy egyszerű, eléggé léngyegre törő választ adtam. Mivel szépen le lettem pontozva, majd belém is álltatok, így kifejtettem. Pl a 12es válaszom már reakció volt egy korábbira, nem konkrétan a kérdésnek szólt. Rávilagítottam egy igen jellemző problémára, és mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, jogosan. Mindegy, ha nektek ennyi a szexuális életetek, akkor perverzkedjetek privátokban. Sok örömet hozzá.

2023. dec. 1. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
Jaj hagyjuk már az itteni lányokat. Toplistát meg lehet nézni játssza itt az eszét a csaj hogy privatokra nem válaszol meg törli őket de minden kérdésre válaszolgat hogy ott legyen a toplista 1-20ban. Tisztára rá van függve az oldalra és válaszolgat a perverz kérdésekre meg a kamukra de privàtba jaj ő ártatlanka. Nevetséges.
2023. dec. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!