Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szűkülök össze szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szűkülök össze szex közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves lány vagyok és egy olyan problémám van, hogy a párommal mostanában nem nagyon megy a szex. Annyira összeszűkülök, hogy nem bírja betenni sem sokszor. 😔

Nemrég óta vagyunk együtt csak 5 hónapja és kB 1 hónapja kezdődött ez és már nagyon zavar, hogy nem tudunk normálisan együtt lenni. Szex közben szűkülök inkább, a nedvesedéssel nincs gondom, sőt.., de sokszor panaszkodik arra hogy mintha kinyomnám magamból a péniszét.

Valami tanácsot esetleg tudnátok adni? Köszönöm szépen nektek! 😊.

2023. nov. 28. 00:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9 es hát én anno így jártam első bnőmmel.. és le is lankadt ahogy fájón jajgatott ... a végén együtt depiztünk
2023. nov. 28. 12:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. 😊
2023. nov. 28. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
10 es jól mondja, voltam egy nagyon pici csajszival még tavaly előtt.. brutál szűk volt szegénynek.. de volt olyan alkalom annyira beindult és felizgult rám hogy rendesen csattogtam benne... iszonyú jó volt. sztem neki is szép emlék.
2023. nov. 28. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

az a baj hogy az kérdezi aki a választ rejti.. mi nekünk fingunk sincs rólad. te ismered magad csajszi.

arról nem beszélve hogy a tetvedék lelketlen kocsogok rábuknak a kérdésedre és szarrá trollkodnak.

2023. nov. 30. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szülnel egy gyereket,biztos kitagulna a huvelyed!
2023. dec. 16. 18:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Szültem már 3 gyereket, a legkisebbek másfél éve.

2023. dec. 18. 00:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Legkissebbet*
2023. dec. 18. 00:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nagyon összevarrtak? Sajnos hallottam mar ilyet.
2024. ápr. 4. 23:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem hogy egy szűk hüvelyű nőnek hogy nem fáj ha egy nagyobb v vastagabb pénisz szétfeszíti? 9-estől kérdezem, mert nálad állításod szerint mind a 3 nő élvezte ha kitöltöd őket. Vannak egyáltalán olyan szűk puncijú nők akiknek nem fáj a behatolás? Én el nem tudom képzelni. Nekem is az adottságom egy bizonyos mérethez való. A vékonyabb péniszhez. Mert talán 1x volt olyan alkalom az életemben 12 év alatt, amikor olyan férfival feküdtem le akinél nem fájt a szex, de már sajnos nem emlékszem a méretére. Azt még élveztem is. Csak túl hamar abbahagyta. De általában mindenkinél fájt a szex, talán még az első partneremnél is, csak akkor még nem vettem róla tudomást, nem akartam észrevenni. Akkor éreztem h feszít, de még csak nem is vérzett, pedig elvileg átszakadt a szűzhártyám.

Talán azért nem vérzett mert nem szakadt át rendesen?

Ezért maradtam szűk?

Vagy eleve ilyen az adottságom.

Ezzel pedig sajnos nem foglalkoztam az évek során.

Azt gondoltam h fáj akkor fáj.

Természetesnek vettem és legyintettem rá.

Jó pár évnek kellett ahhoz eltelnie h azt mondjam ez nem állapot, ez így nem mehet tovább. Túl sok olyan partnerem volt már, akiknél mind fájt a szex és nem élveztem.

Úgy voltam vele, h "na majd most" megpróbálom élvezni, de nem ment. Teljesen alárendeltem magam annak, h nem élvezem.

Mert mondjuk élvezem az orálist v azt ha szex közben kielégítem magam, és ezzel így le is tudtam a dolgot. De ilyet nem szabad csinálni kedves kérdező, h hagyod h évekig fájjon és arra sem szabad legyinteni ha nem megy be a pénisz.

De én nem tudtam mit csinálni, az okát sem találtam h miért fáj a szex. Lehet h vki egyszer durván belém hatolt, durván kefélt meg és ezzel felsértette a hüvelyem nyálkahártyáját.

2024. aug. 23. 01:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!