Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szűkülök össze szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szűkülök össze szex közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves lány vagyok és egy olyan problémám van, hogy a párommal mostanában nem nagyon megy a szex. Annyira összeszűkülök, hogy nem bírja betenni sem sokszor. 😔

Nemrég óta vagyunk együtt csak 5 hónapja és kB 1 hónapja kezdődött ez és már nagyon zavar, hogy nem tudunk normálisan együtt lenni. Szex közben szűkülök inkább, a nedvesedéssel nincs gondom, sőt.., de sokszor panaszkodik arra hogy mintha kinyomnám magamból a péniszét.

Valami tanácsot esetleg tudnátok adni? Köszönöm szépen nektek! 😊.

2023. nov. 28. 00:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

Szia nekem is a szűk hüvelyemmel van gondom, fáj miatta a szex és nehezen megy be, a síkosítót tudom javasolni amiből használj sokat.

Ja és az előjáték. 32/N

2023. nov. 28. 01:26
 2/19 A kérdező kommentje:
Van előjáték mindíg, a sikossággal nincs gondom és nem is fáj.
2023. nov. 28. 01:31
 3/19 A kérdező kommentje:
És köszönöm válaszod 😊
2023. nov. 28. 01:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Lelkileg nem akarsz szexelni
2023. nov. 28. 05:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy eléggé felizgulva, fejben máshol jársz.
2023. nov. 28. 07:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Lehet stresszel közben, pl azon h össze szűkülsz amitől még jobban előidézed a dolgokat. Próbáld meg elengedni magad:)
2023. nov. 28. 11:07
 7/19 anonim ***** válasza:

hát valamit nem jól csinálsz.. de erre nem tudunk válaszolni. a női "elengedem magam sex közben" re annó én is kerestem a választ a bnőm miatt.. sehol se találtam. az alap dolgokat mind kipróbáltam.

Sztem ez a nő reszortja, lehet az adottsága csak bizonyos mérethez való. (lehet egyszerűen csak vastag voltam hozzá, és egy másik srác véknyabb kukival meg behatolt volna.)

2023. nov. 28. 11:17
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem stresszes időszakban volt hasonló, az meg, hogy nem sikerült szexelni, pedig még jobban bestresszelt
2023. nov. 28. 11:19
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt 3 nagyon szűk nő az èletemben.

Nekem ezek voltak a legnagyobb èlmènyeim szex terèn. Ők is èlveztèk, hogy kitőltöm őket teljesen. Volt olyan is akinèl ùgy èreztem, hogy kevès vagyok ès voltak akiknèl a pòztòl függött.

Ez mèret kèrdèse is ès az is, hogy a màsik mennyire hoz làzba.

2023. nov. 28. 11:21
 10/19 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen párom, ő is nedvesedett, de tényleg, mintha kinyomta volna, se beleülni nem tudott, se én rendesen betenni, pedig nincs 20 centis (szerencsére).

Szerintem tudat alatt valamire rástresszelt.

2023. nov. 28. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!