Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciklusomban köztes vérzésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciklusomban köztes vérzésem volt. Milyen okai lehetnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom kismillió ilyen kérdés van fent gyakori kérdéseken, de szeretném jobban leírni a helyzetem. Állandó 26-27 napos ciklusaim vannak, ovulációkor tipikus kis vizes-átlátszós váladék. A legutolsó mensim nov14-én kezdődött, 18-ig. 19-én picit barnáztam. Na de a párommal 19-én volt egy kis előjáték, egyszer érkezett negyedéig betenni max, mire látom, hogy már távolodik, és elment. Az a fura, hogy felül figyelmes lettem magamon két csepp spermára, amire egyből kiakadtam, hogy kész, vége a világomnak. Lenyugodtam, tisztán végiggondoltam a tényeket, hogy ennyitől ugyan nem lehetek terhes, de pont ovulációm környékén, nov25-én volt egy kis köztes vérzésem. Sosem volt ilyenem, 10 év mensi alatt sosem. Abban kérném a véleményeteket, hogy mennyire valószínű a terhesség? (lehetségesnek tudom, hogy lehetséges) Igazából tényleg csak nem tudom hova tenni, mert mostanság lettem pánikbeteg, szorongok és stresszelek nap, mint nap, antidepit szedek; egyre hidegebb a levegő, gondoltam lehet felfáztam, azt is olvastam, hogy normális, de egyszerűen nem bír kimenni a fejemből a terhesség gondolata. Ha pedig nem terhesség, mi okozhat hirtelen ilyet? Nőgyógyászhoz már van időpontom, addig is csak érdeklődni szeretnék. Őszintén megköszönném a véleményeiteket és tapasztalataitokat ilyen téren. :) Köszönöm, ha végigolvastátok! 21,Nő

2023. nov. 27. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy terhesség okozza, viszont a leírásod alapján annak sem lehet kizárni a kockázatát... az aktust követő 3. héten vegyél egy tesztet, rá egy hétre kontrollteszt.

Erre mondják, látod fiam/lányom megszülettél és a "végrehajtást" még nem is élvezte apád igazán :D (egy normál dugáshoz képest)

2023. nov. 27. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos segíteni nem tudok, bár szerintem nem vagyok terhes 8ezek alapján), de azért én a helyedben elbeszélgetnék a pároddal, hogy mégis mit gondol, hogy védekezés nélkül csak úgy beteszi, hogy neked nem is szól vagy megbizonyosodna arról, hogy számodra egyértelmű, hogy be fog hatolni. Pláne ha ugye amúgy óvszerrel védekeztek alapból (nyilván tabinál nem kérdés ebből a szempontból annyira, de akkor is szerintem alap lenne, hogy mindketten tudnak róla).
2023. nov. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!