Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az izmos lányokhoz a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos lányokhoz a férfiak, vagy a leszbikusok vonzódnak jobban?

Figyelt kérdés
Melyik nemnek jön be jobban az izom egy csajon?

2023. nov. 25. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

10. Nem is írtam hogy ez a viszony vonzz. Én nyitott nő vagyok, nem leszbikus.

Viszont nekem kell, hogy a másik fél irányítson, mutassa az utat. (Nem pórázt kell elképzelni vagy egyebeket..)

2023. nov. 25. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon jó, hogy köztünk is csak a szexista nemi szerepek relációjában tudja értelmezni a világot a többség... Domináns-alárendelt. Kabaré.

Rhea Ripley amúgy a maga 170 centivel rohadtul nem magas. :D

2023. nov. 25. 21:50
 13/22 anonim ***** válasza:
*centijével
2023. nov. 25. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem is a magasságával van a gond. khmm.
2023. nov. 25. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Köszi a lepontozást. 🤔

Szerintem semmi sértőt nem írtam. Szimplán nekem ez tetszik, nyilván a gyerekkori trauma miatt. De örüljetek magatoknak, hogy lepontozzátok azt, akinek más a véleménye. 🤷🏻‍♀️

2023. nov. 25. 22:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is lepontoztak. Nem tudom én se, hogy miért. Most ízlésről amúgy is felesleges vitatkozni, én sem mondom, hogy jujj, ez egészségtelen, csak szimplán nem tetszik, ennyi. Nem támadok neki senkinek.
2023. nov. 25. 22:04
 17/22 anonim ***** válasza:

16. Nem én voltam.

De felesleges is erre az oldalra írni, mert egymás torkának ugranak az emberek..

2023. nov. 25. 22:05
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Én férfi vagyok és vonzódok az izmos lányokhoz, nőkhöz.
2023. nov. 27. 14:10
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Egy kis történet ide az izmos csajról és a ehhez kapcsolt domináns képről. Mindig a sportos, izmos nők vonzottak igazán. Nem kizáró ha nem az, de az az érzés, hogy ő kell nekem, ilyen nőkre jön 80%-ban az első recsi óta. Az is tetszik, ha a nő tud domináns is(!) lenni, de nem kizárólag. Megismertem egy soproni lányt kb. 15 éve. Kőkemény teste volt, határozott és éppen nyitott, és bejöttem neki. Este már egy ágyban feküdtünk, ahol egyértelműen felül szeretett lenni. Fantasztikus teste volt, abszolút irányított és a visszafogott domináns stílusa tetszett. Játékosan birkózgatott a karjaimmal és rájöttünk, hogy erősebb, mint én. Ehhez volt egy csipkelődő, beszólogatós, provokatív dumája, naaagyon bejött. Tökéletes volt az egész. Aztán egyszercsak a karjaimat a fejem mögé nyomta és valahogy lefogta úgy a bal kezemet, hogy a jobb karomat se tudtam kiszabadítani és elkezdett pofozni. De nem játékosan, hanem lenyomott olyan pofonokat, hogy másnap is éreztem. Nálam fél hat lett, mire ő abbahagyta. Aztán kiderült, hogy a három utolsó palija előttem totál begerjedt ettől, ő meg már azt hitte, hogy ez minden palinak bejön.
2024. ápr. 15. 12:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Lett végül folytatása a dolognak?

2024. ápr. 17. 06:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!