Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az izmos lányokhoz a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos lányokhoz a férfiak, vagy a leszbikusok vonzódnak jobban?

Figyelt kérdés
Melyik nemnek jön be jobban az izom egy csajon?

2023. nov. 25. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Barmelyik. Nekem pl bejön.

De mennyire izmos?

2023. nov. 25. 18:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahány ember, annyi ízlés.

Én ffiként nem vonzódok ilyen lányhoz.

2023. nov. 25. 18:52
 3/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem az ilyen csajok mind a férfiaknál, mind a nőknél bejön.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. nov. 25. 19:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek még nem izmosak, hanem szálkásan formásak pont jó.
2023. nov. 25. 19:15
 5/22 anonim ***** válasza:
24%

Leszbikus vagyok és az izmos nőkhöz vonzódom leginkább, de az előző válaszban felvonultatott pucsító r*b@ncok közül egyik se fogott meg.

Ő már inkább, bár a combja kicsit már sok.

[link]

2023. nov. 25. 19:55
 6/22 anonim ***** válasza:
51%

Én is leszbikus vagyok (én küldtem a linkeket), és nekem meg pont az nem tetszik, amit te linkeltél. Konkrétan (ha nem is az) úgy néz ki, mint egy kigyúrt cigány nő. Ráadásul öregnek is néz ki.

Illetve igen, attól mert valaki mondjuk tényleg szép, és "pucsítós", az a linkelt hölgyek esetében nem értem miért lennének r*bancok. Ezek modellek, fitness modellek. Ez a lényeg a fotózásnál. Akik nem modellek, de mindig mindenhol pucsítanak, azokról talán még jogosan is feltételezném, hogy azok, de azért ne ragasszuk már rá mindenkire.

2023. nov. 25. 19:59
 7/22 anonim ***** válasza:
35%
6. De ők nem izmos kategória. Keress rá UFC női bajnokokra. Az egyik nekem nagyon bejön, Rhea Ripley. Na ő, ő izmos és jó magas! Igazi dom nő.
2023. nov. 25. 21:33
 8/22 anonim ***** válasza:
57%
Csak ez már nem nőies, szerintem. Ennyi. Akiket én linkeltem, azok nőiesen "izmosak". Formásak, megvan a bájuk. Ezek az izmosabbak, ezek már maszkulinabbak.
2023. nov. 25. 21:37
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

8. Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem általánosságban akiket linkeltél, nem irányító típusok.

Nekem az jönne be. 🤷🏻‍♀️

2023. nov. 25. 21:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az más. Sub vagy akkor. Én nem szeretem ezt a ledominálás, meg az alárendelt viszonyt sem. A normalitást választom.
2023. nov. 25. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!