Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan város (Budapesten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan város (Budapesten kívül) Magyarországon, ami viszonylag elfogadónak mondható? (Főleg szexuális irányultság/beállítottság tekintetében...)

Figyelt kérdés

2023. nov. 19. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeged?
2023. nov. 19. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Ez nem elfogadas, baratom, ami nem normalis es fajtalan, azt senki ne fogadja el. A masik embert elfigadni szeretni kell, de nem a bunos dolgokat ami ot is szakadekba rantja. Szeretjuk a drogfuggot, de nem a drogot. Szeretjuk a gyilkost de nem a gyilkossagot. Szeretjuk a hornonalis betegseget, ferde hajlamot, ami kezelheto szajterapiaval, de nem szeretjuk a homo testiseg gyakorlasat.
2023. nov. 19. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert annak gyakorlasa mindenkit szakadekba rant. A nacizmust se lett volna jo elfogadtatni, se a boszorkanysagot, se az abortuszt! Minden hormonalis rendellenesseget lehet kezelni, gyogyitani! A szexualitasban levo hibakat is. Es mindenkinek ott a lehetoseg. De a bun az bun marad, a Szentiras a torveny amit Teremtonk adott nekunk es celunk az udvosseg, nem az evilagi tevelyges. Mindenki hazasodhat. Tiszta kapcsolat, hetero kapcsolat, szex csakis hazassagban. A bunt soha nem fogadja el normalis ember. Erdekes, a kikezelesi szakterapiak 86 szazalekban eredmenyesek. Akkor senki ne magyarazza hogy mer o ugy szuletett. Lehet nem tehet az elet traumairol es azok aldozata, de arrol igen, hogy nem fordul szakemberekhez, nem akarja hogy helyrealljon, meg rosszabb, ha belemegy testi kapcsolatba. Arrol mar szabadon dontott. Arrol kell donteni hogy vallalnak egy hormonterapiat, hatha csak valamelyik termelo szerv nem jol mukodik. Pl. Noknel a pajzsmirigy. Ha tulbillen a nem oda valo hormon, arra van kezeles! Ha valaki agyi betegseget kap, hogy o nyilvanosan kinozza a macskakat meg kutyakat, akkor nem az a megoldas hogy gyerunk csinaljuk, meg hogy fogadja el a tarsadalom, hanem elmegyek oszt kezeltetem magam mert tudom hogy ez bajt okoz!
2023. nov. 19. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg az ima es szeretet utja mindenki elott nyitva.
2023. nov. 19. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:

"A masik embert elfigadni szeretni kell, de nem a bunos dolgokat ami ot is szakadekba rantja. Szeretjuk a drogfuggot, de nem a drogot. Szeretjuk a gyilkost de nem a gyilkossagot."

Tehát én fajtalan és elfogadhatatlan vagyok szerinted, mert olyan embert szeretek, aki velem azonos nemű. De te teljesen normális vagy akkor is, ha szereted a gyilkosokat. Gratulálok! Ez aztán igazi keresztény, vallásos gondolkodásmód. 🙂

Arról nem is beszélve, hogy a nácizmust, a gyilkosokat, a drogot meg a boszorkányságot hozod fel. A nácizmus, a gyilkosok és a drog embereket öl, a homoszexualitás nem. Ellenben sokan kinyírnák a vallás nevében a homoszexuálisokat, mert azok bűnösök...

Kicsit elgondolkodhatnál azon, hogy miért törtek ki a világ legnagyobb háborúi, miért volt a keresztes hadjárat, miért van az izraeli-palesztin háború és miért van a rengeteg iszlám terrorista. Segítek, a VALLÁS miatt. Ezért nem vagyok én vallásos, mert nem akarok az olyan tömeggyilkosok közé tartozni, mint amilyen te is vagy.

Amúgy két dolog a hit es a vallás. Az előbbinek lehet értelme, utóbbinak viszont semmi. (Max. embereket ölni)

2023. nov. 19. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam el
2023. nov. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!